Pagina 1 din 15 1 2 3 11 ... UltimaUltima

Craiovenii prescriu eutanasierea cainilor


Vezi rezultatele sondajului: Esti de acord cu eutanasierea cainilor comunitari in Craiova?

Votanţi
346. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    250 72.25%
  • Nu

    89 25.72%
  • Nu ma intereseaza

    7 2.02%
  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Craiovenii prescriu eutanasierea cainilor

    Craiovenii sunt cei care vor decide ce se va întâmpla cu câinii vagabonzi. Autorităţile locale au declarat că sunt gata să pună în aplicare noua lege a câinilor fără stăpân, care le dă dreptul locatarilor să se pronunţe, în urma unui referendum, dacă sunt de acord sau nu ca animalele fără stăpân să fie eutanasiate.

    Potrivit noii legi a câinilor fără stăpân, care a fost promulgată cu unanimitate de voturi, la începutul acestei săptămâni, autorităţile locale sunt obligate să-i consulte în primul rând pe cetăţeni cu privire la eutanasierea maidanezilor. Cu alte cuvinte, locatarii care împart cu câinii, zi de zi, străzile, parcările, spaţiile dintre blocuri, intersecţiile şi intrările la platformele de gunoi trebuie să spună ce-i de făcut cu ei. Autorităţile locale au luat act de această măsură şi sunt hotărâţi să o respecte în totalitate. «Legea aceasta a fost aşteptată de mult timp şi e bine că, în sfârşit, a fost promulgată. Au fost numeroase discuţii pe marginea ei, dezbaterii cu asociaţiile iubitoare de câini. Un timp a stagnat foarte mult, pentru că nu s-a mai adus în discuţie, iar acum, după ce a fost votată, cred că e un lucru foarte bun căruia trebuie să ne conformăm», a declarat Dan Petre, director adjunct în cadrul Salubritate SRL, Craiova.

    Giugea, deranjat de câinii de sub geam

    Ideea este împărtăşită şi de autorităţile judeţene. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a declarat, ieri, că noua lege a câinilor fără stăpân e mult mai bună decât precedentele. Ceea ce face diferenţa este tocmai posibilitatea care e lăsată fiecărui locuitor de a decide cum trebuie să se acţioneze cu câinii de pe străzi. Prefectul a subliniat că organizarea unui referendum, care să spună dacă e nevoie sau nu să se treacă la soluţia extremă, este oportună în acest moment şi că va duce la cel mai bun rezultat în această delicată chestiune. «Este nevoie de un asemenea referendum. Cei care sunt împotriva prinderii lor ar trebui să răspundă pentru gestul lor. Oricum, eu iubesc animalele, dar nu mă subjug lor», a spus Giugea. Prefectul a povestit că locuieşte în cartierul Craioviţa Nouă, care este o zonă plină de câini, motiv pentru care e deranjat de aceste partupede „şi ştiu foarte bine că ele domină oraşul”.

    Legea trebuie „armonizată” la nivel local

    Pentru consultarea cetăţenilor în privinţa câinilor fără stăpân autorităţile locale pot realiza sondaje de opinie, referendumuri sau adunări pe cartiere. Autorităţile locale spun însă că modalitatea sigură pe care se va merge este cea care va fi hotărâtă de consilierii municipali. «Cadrul legal este unul general şi va trebui să fie armonizat după municipalităţile şi oraşele ţării. Mai mult ca sigur că măsurile care sunt conţinute în această nouă lege se vor regăsi şi într-un Regulament local», a mai spus Dan Petre. Potrivit acestuia, în noua lege este stipulat ca animalele să fie ţinute în adăposturi timp de şapte zile, iar dacă nu sunt adoptate în acest timp vor putea să fie apoi eutanasiate. «Aleşii locali pot să intervină nu doar asupra modalităţii de sondare a cetăţenilor, dar pot să limiteze sau să mărească şi numărul de zile pe care un câine îl petrece în stabiliment», a mai spus Dan Petre. Pe lângă eutanasiere, legea mai prevede şi ciparea câinilor, inclusiv a celor care au stăpâni. Practic, fiecare autoritate locală va avea un registru în care orice câine va fi înregistrat cu numele, stăpânul şi, obligatoriu, numărul de înregistrare.

    Peste 5.000 de câini vagabonzi, pe străzile din Craiova


    Până acum, în Craiova, singura opţiune de cazare este stabilimentul de la Făcăi, unde nu încap mai mult de 90 de patrupede. În perioada în care staţionează aici, câinii sunt deparazitaţi şi crotaliaţi, iar masculii sunt sterilizaţi. Pentru că este vorba, totuşi, de un stabiliment de tranzit, autorităţile locale nu îl consideră un reper de luat în seamă în momentul în care legea va fi pusă în aplicare, dat fiind faptul că pe domeniul public al municipiului se plimbă nestingherite în jur de 5.000 de patrupede fără stăpân. La un moment dat a fost pusă în discuţie amenajarea a încă un stabiliment în halele dezafectate ale Penitenciarul “Pelendava”, unde ar putea fi cazaţi 1.000 de câini. «Există o înţelegere în acest sens între autoritatea locală şi conducerea penitenciarului şi aşteptăm materializarea intenţiei. Însă nu putem vorbi de această investiţie decât după ce vom vedea cum se aplică legea aici, la nivel local», a mai spus Dan Petre. Dacă s-ar merge pe varianta vechiul stabiliment, autorităţile sunt sceptice că ar putea să rezolve într-un timp scurt problema câinilor din Craiova, chiar dacă legea le este favorabilă.

    cvlpress.ro

  2. #2
    De-al casei tseb's Avatar tseb are ceva special... tseb are ceva special...
    Data de inscriere
    13-10-2009
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    273
    Mesaje bazar
    465
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    186
    Puncte CF
    2.5

    Thumbs up

    Votez PRO! Sunt alergat zilnic pe bicicleta din 100 n 100 de m am devenit fit.Cand nu merg pe bicicleta ma alearga pe jos.Imi trebuie zilnic bata si spary lacrimogen.Imi deconteza ONG-urile materialele de autoapararere?!?!
    Jos tiranii!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned Cristhiansen nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    30-06-2011
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    15
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -45
    Puncte CF
    0.0
    VOTEZ IMPOTRIVA EUTANASIERII !!!!!!!!!!!!!Numai DUMNEZEU are dreptul sa ia viata!

  4. #4
    De-al casei riso_ak_knox's Avatar riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor riso_ak_knox este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    11-06-2009
    Varsta
    14
    Sex
    M
    Mesaje
    279
    Mesaje bazar
    238
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    725
    Puncte CF
    34.5
    Pui mananci? Dar porc?...dar vita?...
    Indirect ai omorat mii de animale...CA SA LE MANANCI !!!!!!!!! Probabil ar trebui sa te apuci sa mananci si caini ca sa iti schimbi parerea..
    si ar deveni atunci "patrupedele dragalase" doar alimente.
    VOTEZ PRO

  5. #5
    Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    2,360
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    in spiritul politicii romanesti se arunca maţa in curtea populatiei. De ce sa-si asume conducatorii deciziile (au fost alesi pt a face acest lucru), cand e mai usor sa bage zanzanie intre oameni. Au incaierat pensionarii cu salariatii, posesorii de masini de Bulgaria cu posesorii de masini de Romania, proprietarii cu centrale de apartament cu proprietarii cu caldura de la termoficare, locatarii din centru cu soferii pt circulatia pe AI Cuza. Acum vor sa incaiere si vecinul de la 3 cu vecina 1 pe problema cainilor.

    Eu votez edilii sa-si faca treaba.
    Last edited by chiciuc; 16-09-2011 at 09:05.
    Oameni putini. Restul populatie.

  6. #6
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Pro

  7. #7
    Banned sorin_sucaru reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-02-2009
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    24
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    In sfarsit...PRO!!!

  8. #8
    0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    3,354
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    Citat Mesaj iniţiat de Cristhiansen Vezi mesajele
    VOTEZ IMPOTRIVA EUTANASIERII !!!!!!!!!!!!!Numai DUMNEZEU are dreptul sa ia viata!
    du-te si da-ti foc in fata primariei,poate n-o aproba,eu te sustin cu benzina
    hai sa te bag in tarc cu cainii mei sa vedem daca ai suflet bun,stii ca ei musca doar oamenii rai
    The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.

  9. #9
    Member shopy este o comoara de om shopy este o comoara de om shopy este o comoara de om shopy este o comoara de om shopy este o comoara de om
    Data de inscriere
    14-04-2011
    Sex
    F
    Mesaje
    199
    Mesaje bazar
    902
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    467
    Puncte CF
    0.0
    cea mai simpla solute!
    normal ca daca oferi populatiei o singura solutie ,din nevoia de a rezolva aceasta veche si spinoasa problema o va adopta
    dar nu-i corect
    si pe mine ma deranjeaza caini,dar pana la a-i omora...nu trebuie sa ne dezumanizam

    si va dau un exemplu asemanator /daca s-ar face un referendum referitor la adoptarea pedepsei cu moartea ,cum a-ti vota?
    si cum am fi priviti de afara?
    sa dam dovada ca suntem civilizati si ca meritam in Europa!

    votez impotriva
    Last edited by shopy; 16-09-2011 at 11:57.

  10. #10
    0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    3,354
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    daca tie ti-ar viola copilul cineva,apoi l-ar ucide si l-ar arunca intr-un sant tu ce ai alege pentru ala?
    romanu stie de bata si pana nu se implementeaza un sistem ca in china nu mai scoatem capu din rahat,poate ca nu ne mai vindeam tara in conditiile alea
    The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.

  11. #11
    Member calinvoa reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-10-2008
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    185
    Mesaje bazar
    552
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    13.0
    Citat Mesaj iniţiat de chiciuc Vezi mesajele
    in spiritul politicii romanesti se arunca maţa in curtea populatiei. De ce sa-si asume conducatorii deciziile (au fost alesi pt a face acest lucru), cand e mai usor sa bage zanzanie intre oameni. Au incaierat pensionarii cu salariatii, posesorii de masini de Bulgaria cu posesorii de masini de Romania, proprietarii cu centrale de apartament cu proprietarii cu caldura de la termoficare, locatarii din centru cu soferii pt circulatia pe AI Cuza. Acum vor sa incaiere si vecinul de la 3 cu vecina 1 pe problema cainilor.

    Eu votez edilii sa-si faca treaba.
    Tu nu stii ca asta e cea mai veche forma de guvernare....asa pot sa stea ei linistiti sa isi faca afacerile de milioane de euro fara sa ii intrebe nimeni de sanatate.

  12. #12
    Senior Member PandaBlue's Avatar PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    !
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    1775
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1040
    Puncte CF
    41.0
    De ce s-avem pacate? Mai bine lasam cainii sa fie condusi de alesii nostri locali. In acest fel, in maxim un an isi ia singuri viata!
    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...

  13. #13
    De-al casei mihcosalx's Avatar mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om
    Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    870
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    339
    Puncte CF
    27.0
    PRO!

    @ SHOPY - se scrie "cum AM fi priviti de afara?".. a, si as vota PENTRU pedeapsa cu moartea, asta ca sa iti raspund la intrebare... cat despre partea cu dezumanizarea.. incearca sa gandesti de 2 ori inainte de a "vorbi" / scrie...

    @ Cristhiansen - ma intereseaza mai mult sanatatea copilului meu decat javrele lu' tzatza Nutzi de la etajul Y sau Z - iubiti canii? luati-i naiba pe toti in casa si fiti fericiti.. dar chiar si voi sunteti mult prea javre pentru asta.. le iubiti AFARA, in frig si ploaie, haite adunate la scarile blocurilor, in parcuri.. dar in casa nu ii luati.. demagogii lu' peste! esti asa de mare iubitor de animale? atunci fa ceva care sa conteze, doneaza-ti casa, veniturile, fa munca voluntara.. nu mai sta cu berea in mana in fata televizorului si nu mai comenta ceva ce nu poti intelege...
    Life sucks.. So.. why the fuck bother?

  14. #14
    Member ndianaz's Avatar ndianaz reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-08-2009
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje
    106
    Mesaje bazar
    115
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    19.5
    da, era vremea sa-si umfle nea solomon buzunarele cu inca ceva banuti.... sunt destui naivi care cred ca eutanasia e o solutie (in 20 de ani nu a fost o solutie, de ce ar fi tocmai acum) se fac bani frumosi cu asa zisa "eutanasie" asa ca atata timp cat se vor "eutanasia" caini, acestia vor fi in strada. daca se va aproba legea, primii care se vor eutanasia vor fi cei sterilizati, apoi masculii, pentru ca femelele sunt "sursa de venit". normal ca romanasii nostri sunt naivi si ei chiar cred ca parlamentarii/ ai nostri alesi chiar vor face ceva pt noi si nu doar pentru buzunarele lor. au vazut "distinsi nostri alesi ca nu prea le ies afacerile cu sterilizarea".... macar sa mai prinda ceva cascaval pana va interzice U.E. eutanasia...... vorba aia "prosti.... dar multi". pentru necunoscatori, se declara intre 65 si 200 euro costul eutanasiei unui caine..... se 'eutanasiaza' in jur de 10 caini pe zi..... care eutanasie e de fapt o bata in cap/injectie in inima cu o solutie(nu dau nume dar e f accesibila ca pret) sau alte metode mult mai ieftine, iar banii se duc in buzunare bine determinate..... avem, si o sa avem orasul care il meritam, din pacate.
    Edited by MOD - fara link-uri externe in semnatura!

  15. #15
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    pro

  16. #16
    Senior Member Sabinth's Avatar Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-01-2010
    Locaţie
    L.A.
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    530
    Mesaje bazar
    524
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    1377
    Puncte CF
    4.5
    sa nu mai ramana 1!!

    PRO!!
    Every new day is another chance to change your life!...

  17. #17
    Senior Member mAr1uS's Avatar mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta mAr1uS este deja o vedeta
    Data de inscriere
    11-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    717
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1261
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    Clar PRO. Ma trezesc noaptea din ora in ora pt ca latra nspe mii de caini in fata blocului.
    Sa-i omoare sau sa si-i ia in casa bosorogii care sar cu gura pe hingheri.
    I find strangers attractive because they haven’t pissed me off yet.

  18. #18
    Senior Member kta_oo7's Avatar kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti kta_oo7 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    10-10-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    666
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    2510
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:
    PRO !! cu toate ca ataca oamenii dar sunt periculosi si in trafic ca poti face accidente din cauza lor
    Viata si cu mine suntem doua linii paralele care ne intalnim la moarte.
    "Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri"(Aristotel)

  19. #19
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sa inceapa cu eutanasierea lor la mine pe strada si sa-i bage o injectie si politaiului care i-a adus.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  20. #20
    Maniac ReBeLu's Avatar ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. ReBeLu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-10-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    3,265
    Mesaje bazar
    655
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    6528
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 15 1 2 3 11 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: