Creta are surprize pentru cei mici


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Creta are surprize pentru cei mici

    Copiii sunt eroii destinaţiilor de vacanţă, iar programele destinate lor debordează de creativitate. La Hotelul Zorbas se organizează excursii puzzle, în care organizatorii pun întrebări şi oferă cadouri minunate.

    Copiii şi adulţii deopotrivă îndrăgesc plimbarea cu nava de croazieră a piraţilor care pleacă din portul Rethymno şi se joacă în apă în parcul Limnoupolis din Chania. Vizitatorii sunt invitaţi la mini soccer pe cele două terenuri special concepute. Cei mai mici dintre oaspeţi (între 2 şi 10 ani) au la dispoziţie un parc cu jocuri educative şi o pistă pentru maşini, iar bebeluşii se răsfaţă în Baby Land. Pentru relaxare, cel mai bun este este Labirintul florilor cu un lac artificial şi o grădină exotică. Trebuie neapărat să încercaţi şi bunătăţile de la chioşcuri sau de la restuarantul cu cascadă! Parcul este bine dotat: veţi găsi cabinet medical, farmacie, grupuri sanitare, vestiare, duşuri şi un mini market. Şi distracţia nu s-a terminat! Seara, Barul Piraţilor de pe insula artificială şi barul de la piscină organizează petreceri. Celor mici le fac cu ochiul activităţile maritime tradiţionale cum ar fi jet ski, snorkelling şi plimbările cu banana la Star Beach Water Park din Hersonissos. O excursie de o zi în insula Spinalonga va fi fascinantă pentru juniori pentru că vor explora cetatea din fosta colonie leproasă, străzile şi clădirile acum părăsite. Dacă ajungeţi la Knossos, vor afla povestea labirintului şi a legendarului Minotaur, care se spune că a trăit pe aceste tărâmuri. Broscuţe ţestoase, scorpioni, caracatiţe, pisici de mare – toate îi vor ţine fascinaţi pe cei mici la Acvariul din Hersonissos, unde intrarea costă 6 euro pentru adulţi şi 4 euro pentru copii. Când plouă, hotelurile au grijă de cei mici şi le pun la dispoziţie cluburi, mini discoteci, locuri de joacă în interior.

    Bine de ştiut: Dacă mergeţi la Knossos alegeţi încălţămintea comodă şi luaţi în rucsac sticle cu apă şi fructe pentru cei mici. Drumul prin labirint este destul de lung, cu teren accidentat, dar există opriri dese pentru a asculta poveştile ghidului. Toaletele sunt destul de aglomerate la orele prânzului când ajung aici mulţi turişti. Există un magazin cu apă şi gustări lângă casa de bilete.

    Creta are surprize pentru cei mici Fisiere atasate creta1.jpg   creta-grecia-22206.jpg   index.jpg   creta2.jpg   arata_img.php.jpg   2214_500.jpg  


Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: