Cumparatorii de masini electrice Renault vor plati lunar abonamente pentru inchirierea bateriei


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Cumparatorii de masini electrice Renault vor plati lunar abonamente pentru inchirierea bateriei

    Clienţii Renault care vor achiziţiona modelele electrice ale mărcii vor plăti lunar abonamente pentru închirierea bateriei, potrivit reprezentanţilor importatorului în România citaţi de Mediafax.

    "Renault separă proprietatea vehiculului de cea asupra bateriei, pentru a garanta o funcţionare optimă a celei din urmă pe durata ciclului de viaţă a vehiculului. Prin acest serviciu, Renault garantează o baterie permanent funcţională pe toată durata contractului de închiriere", au declarat reprezentanţii companiei.

    Clienţii pot opta şi pentru achiziţia bateriei, însă preţul acesteia poate ajunge la 10.000 de euro, iar costul întreţinerii acesteia va fi suportat de cumpărător.

    În Franţa costul unui abonament lunar este de 79 de euro pentru modelul Fluence Z.E., de 72 euro fără TVA pentru Kangoo şi 45 euro cu TVA pentru Twizy. Vehiculele vor fi lansate în România până la sfârşitul anului.

    Din infrastructura de alimentare a maşinilor electrice pot face parte staţiile Quickdrop, unde clientul va putea să schimbe acumulatorul descărcat cu un altul încărcat în circa trei minute, bornele de încărcare rapidă, unde posesorul de vehicul electric va putea alimenta acumulatorii în câteva zeci de minute şi sistemele Wall Box, care pot fi instalate şi la domiciliul clientului, caz în care timpii de încărcare cresc cu până la opt ore.

    De asemenea, va exista posibilitatea încărcării la o priză domestică, însă specialiştii Renault nu recomandă acestă metodă din cauza unor posibile suprasolicitări a instalaţiei electrice şi a timpilor îndelungaţi de alimentare.

    Renault România elaborează, împreună cu companiile de furnizare a energiei, un proiect privind realizarea infrastructurii necesare vehiculelor electrice, acesta urmând să fie propus primăriilor din oraşele cu peste 100.000 de locuitori. Proiectul propune elaborarea unui caiet de sarcini care vizează încurajarea utilizării vehiculului electric în localităţile respective prin punerea la punct a unor infrastructuri specifice.

    Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, susţine că programul "Rabla" va putea fi accesat şi de cei care doresc să cumpere autovehicule electrice, aceştia primind în locul unei maşini casate şase vouchere, în valoare totală de peste 5.000 de euro. Oficialul a declarat că Ministerul Mediului îi va sprijini pe cei care doresc să achiziţioneze maşini electrice prin acordarea unei facilităţi de până la 25% din preţul maşinii, chiar dacă nu au maşini de casat.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu mi se pare prea rentabil!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Oldtimer viorelkiss's Avatar viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    26-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1,092
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    708
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    cumpara dracu aiurelile lor....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: