Dascalii si-ar putea recupera din restantele salariale in acest an


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Dascalii si-ar putea recupera din restantele salariale in acest an

    De ani buni, dascălii îşi cer anumite drepturi salariale în instanţe. În ultimul timp, Guvernul a amânat punerea în aplicare a lor prin diverse acte normative. Sindicatele spun că în acest an, profesorii ar putea să-şi recupereze o parte din restanţe, întrucât nu mai este nici o prevedere legală în acest sens.

    În prezent, profesorii doljeni au sentinţe judecătoreşti favorabile pentru a-şi recupera diferenţele pentru indemnizaţiile de concediu reduse anul trecut, salariile tăiate în lunile noiembrie şi decembrie 2010, decontarea cheltuielilor de navetă, achitarea taxei de doctorat precum şi indemnizaţia de concediu. Ei pot intra imediat în posesia banilor, spun sindicaliştii care susţin că „toate hotărârile judecătoreşti favorabile în ceea ce priveşte drepturile salariale câştigate în 2011 pot fi plătite integral deoarece nu există acte normative care să amâne aceste drepturi pentru anii următori”.

    În cazul în care unităţile de învăţământ nu prevăd banii, sindicatele recomandă dascălilor să apeleze la executori judecătoreşti.

    „Ministerul Educaţiei a solicitat inspectoratelor şcolare să pună viza pe statele de plată tuturor unităţilor de învăţământ , în ideea de a nu se prevede bani pentru aplicarea hotărârilor judecătoreşti. Ceea ce este un abuz. Îi rog pe toţi colegii mei care au hotărâri judecătoreşti să apeleze la executori pentru a intra în posesia banilor”, a spus Constantin Lungulescu, preşedintele sindicatului „Spiru Haret” Dolj.

    Sursa: www.cvlpress.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    sLABE ...SPERANTE
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Sunt sigur ca nu o sa isi recupereze nimic!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: