De ce ii iubim pe politicieni?


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    De ce ii iubim pe politicieni?

    Sau, mai bine zis, de ce trebuie să-i iubim? De unde până unde această afirmaţie pe care o lansez acum? Ce argumente am să cred că aşa este bine? Şi conform căror argumente este nociv să-i urâm pe politicieni? Sau să-i dispreţuim? M-am decis să răspund la aceste întrebări pentru că se apropie campania electorală. Iar societatea românească este din nou împărţită în trei. Cei care vor să aducă opoziţia la putere, cei care vor să menţină PDL la putere şi indiferenţii faţă de orice fel de putere. Acestora din urmă mă adresez în mod special.

    Politica este o parte indispensabilă a vieţii naţiunilor. Fără a exagera prea mult, se poate spune că este greu de conceput ceva în afara unei decizii politice. Politica este cea care guvernează. Şi de modul în care suntem guvernaţi depinde existenţa noastră. Mai bună sau mai puţin bună. Depinde siguranţa noastră. Sau nesiguranţa noastră. Depinde viitorul nostru şi al copiilor noştri. De multe ori, până şi trecutul este rescris, deformat sau recuperat tot sub incidenţa politicului.

    Iar politica o fac oamenii politici. Cei pe care unii dintre noi îi dispreţuiesc. Pentru că - nu-i aşa? - una este morala, şi alta este politica. Se spune că politica este imorală. Dar este fals. Chiar dacă politica nu este morală pură. În general, politica este atât de morală cât este naţiunea care îi naşte pe politicieni.

    Mai multe pe editie.ro

  2. #2
    Racer bloo's Avatar bloo are ceva special... bloo are ceva special...
    Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    200
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Eu as vrea sa-l incercam si pe Dan Diaconescu dar cand oamenii isi vand voturile pentru o punga de faina , o galeata si un breloc , ce putem face ?!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: