De ce invarte Elena Udrea atatia bani?


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    De ce invarte Elena Udrea atatia bani?

    Unii nu găsesc întreba-rea prea interesantă. Mai ales cei cărora nu le pasă ce se întâmplă în preajma lor. N-au cu ce procesa informaţiile. Sau pur şi simplu se concentrează pe afumarea brânzei. Mă rog, libertate de gândire şi nepăsare liberă. În acelaşi timp, mulţi se învârt în jurul acestei întrebări. De ce Coana Joiţica se află la pupitrul cheltuirii celor mai mari sume din bugetul României?

    Suntem o ţară cu pretenţii, care exclude totuşi un răspuns la maniera “de Kiki!” Chiar avem nevoie de o explicaţie care să reziste. Una logică, căreia să-i facem faţă. Altfel, ne cade ca un pietroi pe picioare. Devine un fel “de Kiki” ultra dureros. Este Elena Udrea un soi de politician de o anume anvergură? Hârşti argumentaţie. Duduia, pe atunci mai dezinvoltă în plan personal, se zbătea între guvernul PSD (pe unde ciugulea consultanţă avocaţială) şi PNL, pe unde vâna un pârlit de post de consilier de Bucureşti. Cultură politică? Praz verde cu ou de pasăre Colibri! Coana Joiţica ţine cărţile pe la alţii şi are o bibliotecă plină de poşete şi sandale cu toc de 12 - 15 centimetri.

    Şi albume cu fotografii, dominate de poze la malul mării, în costume mai mult din aţe, cu ea însăşi în consilii, prezidii şi delegaţii în care n-a zis nimic. Şi altele în care a avut şi contribuţii fundamentale, marcate prin “da” şi “bine”. Ea a şi lansat celebra afirmaţie legată de preşedintele Norvegiei. Tot ea a fost mare musafir la botezul unui prinţ ce poate fi, în egală măsură, şi pui de turist străin. Dacă a încurcat regatul cu republica, de ce n-ar bâlbâi şi prinţul cu surugiul? Că vorbeşte mai legat ca un parlamentar european numit EBBA? Că a fost un soi de şefă a cancelariei prezidenţiale?

    Şi că a găsit între hârtii bileţelul (scrisoarea) lui Tăriceanu către Traian Băsescu? Nu tot ea o fi găsit scrisoarea privitoare la băieţii deştepţi din energie şi a iniţiat o operaţiune deşteaptă, intitulată “ce facem, dom’ preşedinte, noi suntem proştii proştilor, în vreme ce ăştia adună marfare de bani”. Şi astfel a devenit consultantă în energie pentru cei de la ALRO. A dovedit Elena Udrea cu acel prilej că poate gestiona, chiar şi alături de Traian Băsescu, de Theodor Stolojan sau de iubitul ei soţ, Cocoş, o afacere de sute de milioane? Dacă nu cumva chiar de miliarde?

    A fost ALRO prilejul în care s-a dovedit mai eficientă decât Adriean Videanu? Ioc performanţă publică! Gură multă la telefon sau la Tatulici şi alţi sărut mâna, dar nema eficienţă! Toate acestea sunt operaţiuni aflate încă sub semnul îndoielii. Ceea ce înseamnă că Elena Udrea nu a confirmat neapărat într-o poziţie de administraţie, de bussines sau de manager pentru a primi responsabilitatea unor asemenea fonduri. Capacitatea ei de a construi proiecte, chiar ajutată de Răzvan Murgeanu, rămâne la fel de discutabilă. Amândoi ar putea goli orice Primărie, dar n-ar putea redresa nicio firmă şi niciun serviciu public. Poate doar să pună la cale programul milionarilor plecaţi în vacanţă la Paris sau pe Coasta de Azur! Sau să-i cazeze pe aceştia la celebrul hotel “Metropol”!

    Altceva, în viitorul apropiat sau îndepărtat, după ce mai învaţă şi mai exersează: toate încercările noastre de a o poziţiona pe Coana Joiţica într-o grilă de valori şi competenţe sună comic şi, pe alocuri, mai mult decât ironic. Cea mai încărcată de responsabilităţi cucoană din clasa politică are şi cele mai mari probleme în a etala vreo competenţă. Simpatia preşedintelui are o importanţă strict personală. N-are nicio greutate politică şi nici nu o validează profesional sau politic. Încărcarea în exces a Elenei Udrea poate fi o formă de cumplită iresponsabilitate. Chiar dacă totul se înscrie perfect într-o logică politică de Dâmboviţa!


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Udrea e un fel de tarfa pe bani..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Troll KekeJr's Avatar KekeJr are ceva special... KekeJr are ceva special...
    Data de inscriere
    22-05-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    241
    Mesaje bazar
    561
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    173
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:

    Sick

    Citat Mesaj iniţiat de Afternight Vezi mesajele
    Udrea e un fel de tarfa pe bani..
    Dar din pacate... pe banii NOSTRII !!

  4. #4
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Ar trebui inregistrat ca brand de tara,a ''plescoit'' pre multi,preamultzamindu-i.

  5. #5
    0-day Member Henonx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-04-2011
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    "Nu-ti" mai ajunge
    Am pe masina jante 17 si ma joc zilnic jocuri ben 10.

  6. #6
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    De ce invarte Elena Udrea atatia bani?
    Pentru ca poate!

  7. #7
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Ca sa i ameteasca ,sa nu stie de unde vin si unde pleaca .
    Last edited by TYSON; 11-04-2011 at 21:28.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: