Deputatul Gelu Visan, stingher intre colegii din PDL Dolj


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Deputatul Gelu Visan, stingher intre colegii din PDL Dolj

    Convenţia Naţională a PDL a făcut posibilă reluarea unei legături de ceva vreme ruptă între preşedintele organizaţiei de Dolj a formaţiunii democrat-liberale, Radu Berceanu, şi deputatul Gelu Vişan. Numai că întâlnirea dintre cei doi, care s-a consumat pe culoarele Palatului Parlamentului, chiar în aproprierea sălii în care avea loc Convenţia Naţională, nu a fost una tocmai amiabilă, între cei doi având loc o discuţie vizibil aprinsă.

    Surse din cadrul PDL Dolj spun că deputatul Gelu Vişan i-ar fi cerut senatorului Radu Berceanu, în calitatea sa de organizator al Convenţiei Naţionale, să introducă în sală mai multe persoane, care nu se aflau pe lista celor 39 de delegaţi ai filialei judeţene. “Vorbeşte cu Sulfina (Sulfina Barbu – n. r.) şi înţelege-te cu ea, pentru că se ocupă de organizare”, i-a răspuns Berceanu lui Gelu Vişan.
    De altfel, deputatul Gelu Vişan, delegat de drept la Convenţia Naţională a partidului din partea organizaţiei judeţene a PDL, a stat separat de restul colegilor săi veniţi din Dolj. În timp ce 38 de delegaţi ai PDL Dolj au fost poziţionaţi în zona din spate a sălii, acolo unde se aflau comasaţi majoritatea susţinătorilor lui Vasile Blaga, deputatul Gelu Vişan s-a aşezat în zona din faţă, alături de “fanii” lui Emil Boc.
    Organizaţia PDL Dolj, care a participat la Convenţia Naţională, a deplasat la Bucureşti 39 de delegaţi, între care s-au regăsit Radu Berceanu, europlarmentarul Marian Jean Marinescu şi deputaţii Constantin Dascălu, Gelu Vişan şi Mihai Surupăţeanu.


  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    ...din ce in ce ,...mai Stingher
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: