Deputatul PSD Ion Calin intra oficial in cursa pentru Primaria Craiova


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Deputatul PSD Ion Calin intra oficial in cursa pentru Primaria Craiova

    Numărul candidaţilor PSD la Primăria Craiova a mai crescut cu unul, odată cu înscrierea în cursă a deputatului Ion Călin. Fostul prefect de Dolj şi-a anunţat oficial candidatura, vineri seară, la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD. “Am anunţat aseară (vineri – n. r.) în cadrul BPJ al partidului că intenţionez să candidez. Ambiţia de a face mai multe pentru craioveni mă împinge să intru în această cursă. Vreau să îmi pun experienţa mea în administraţie în folosul craiovenilor”, a afirmat deputatul Ion Călin.

    Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) susţine că cea mai corectă formă de desemnare a candidatului ce va reprezenta PSD în sondajul USL pentru Primăria Craiova rămâne “sondarea electoratului”. “La partid nu poţi acoperi toate opiniile, poţi fi subiectiv atunci când dezbaţi candidatura unuia sau altuia. Cel mai bun este sondajul de opinie, aşa că orice surpriză este posibilă”, a mai spus deputatul Ion Călin.
    Un număr de cinci membri ai PSD Dolj şi-au anunţat oficial intenţia de a candida la Primăria Craiova.
    Senatorul PSD de Dolj Lia Olguţa Vasilescu şi-a anunţat, la începutul lunii februarie, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al partidului, intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Craiova, ea susţinând, într-o postare pe blogul personal, că “recentele sondaje de opinie” o îndreptăţesc să candideze.
    Şi liderul PSD Craiova, Mihai Fifor, sprijinit de biroul politic municipal şi-a anunţat intenţia de a candida la primărie.
    Consilierul local Gheorghe Nedelescu a acceptat propunerea mai multor organizaţii de cartier a PSD Craiova de a intra în cursa internă pentru desemnarea candidatului la primărie.
    Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, afirma, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi deputatul Valeriu Zgonea şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Craiova.
    Pentru desemnarea candidatului, care va reprezenta PSD în sondajul pe care USL îl va realiza pentru Primăria Craiova, conducerea organizaţiei solicită “arbitrajul” structurii centrale a formaţiunii social-democrate.

    Sursa: ww.*************

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Nu conteaza cine o sa fie.. Conteaza sa faca ceva
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Afternight Vezi mesajele
    Nu conteaza cine o sa fie.. Conteaza sa faca ceva
    Asa e...dar unii au castigat alegeri prin discursuri demagogice!

  4. #4
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    O sa blufeze imaginea partidului.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: