În data de 09.03.2011, la ora 05.45, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către D.LUCIAN, 22 de ani, din Craiova cu privire la faptul că pe strada George Enescu o femeie este agresată de către un tânăr.

În scurt timp la faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 5 Poliţie care au identificat partea vătămată ca fiind C.CASIŢA, 47 de ani, din Craiova, iar agresorul în persoana lui G.MARIUS, 23 de ani, din comuna Sadova, judeţul Dolj.
Din cercetările şi investigaţiile efectuate de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie a rezultat că G.MARIUS a încercat să întreţină raport sexual cu partea vătămată prin constrângerea victimei.

În baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă la viol, pe numele lui G.MARIUS, Judecătoria Craiova emiţând mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ