În noaptea de 30.11/01.12.2011, în jurul orei 00:15, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi în timp ce executa serviciul pe DJ 606 A- Scaeşti, l-a *depistat pe G.ION, 40 de ani, din comuna Argetoaia, jud. Dolj în timp ce conducea un autoturism, proprietatea personală, având o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doljeanul a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.
*
• *
*
În aceeaşi noapte, la ora 02.15, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală 1 Craiova *au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcţia Melineşti către Craiova, iar conducătorul auto a redus viteza simulând că va opri, după care a demarat în trombă.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului la scurt timp acesta a fiind găsit abandonat pe un drum comunal în satul Izvor, iar a o distanţă de 50 m a fost găsit şi conducătorul auto, respectiv P.LAURENŢIU, 21 ani, din Craiova.
Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis.
*
• *
*
​Aseară, în jurul orei 19:45, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală nr.6 Giubega aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe *l-au depistat pe D.CRISTIAN, 25 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

​Pe numele lui D.CRISTIAN au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice *fără a poseda permis.
*
• *
*
La data de 30.11.2011, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 5 Pieleşti în timp ce efectuau serviciul în localitatea Mischii l-au depistat pe B.DORIN, 25 ani, din comuna Murgaşi în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi continuă cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.