*
La data de 15.01.2012, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către M.DANIEL , din comuna Coşoveni, administrator al unei unităţi de alimentaţie publică din localitate cu privire la faptul că mai multe persoane au provocat scandal.

La faţa locului s-au deplasat echipe de siguranţă publică, care în urma verificărilor efectuate i-au identificat pe B.STEFAN, 27 de ani şi C.DAN, 46 de ani, ambii din municipiul Craiova.
Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că aceştia pe fondul consumului excesiv de alcool au distrus unele bunuri din locaţia respectivă, totodată adresând cuvinte şi expresii jignitoare administratorului societăţii, fapt pentru care poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu câte 500 lei fiecare în conformitate cu prevederile Legii 61/1991.
Ulterior, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că la conflictul spontan izbucnit a luat parte şi B.FLORIN, 28 de ani, din aceeaşi localitate.

În baza probatoriului administrat B.STEFAN a fost introdus în arestul inspectoratului pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În prezent poliţiştii doljeni întreprind şi desfăşoară activităţi de prinde a lui B.FLORIN care se sustrage cercetărilor.