*
La data de 19.11.2011, la ora 14.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 14 BîRCA au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către I.NICOLAE, 61 de ani, din localitatea Lipovu cu privire la faptul că are o altercaţie cu doi vecini.
* * ​În temeiul sesizării, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică, unde au fost identificaţi G.GHEOGHE, 52 de ani şi G.MARIAN, 49 de ani, ambii din comuna Lipovu. Cei în cauză erau într-o vădită stare de ebrietate şi
aveau asupra lor obiecte contondente, iar la vederea poliţiştilor au devenit violenţi şi au continuat să adreseze cuvinte şi expresii jignitoare, ceea ce a dus la indignarea cetăţenilor.
Poliţiştii au procedat la imobilizarea celor doi folosindu-se spray-ul iritant lacrimogen, astfel G.GHEORGHE şi G.MARIAN au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţiei.
În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost încarceraţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi *la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de armă albă şi sfidarea organelor judiciare.