Aseară, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ561 G Galicea Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Din cercetările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a rezultat faptul că P.STEFAN, 50 ani, din Băileşti în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul consumului de alcool, la revenirea pe banda de mers după efectuarea manevrei de depăşire, a acroşat un autoturism condus de F.CONSTANTIN, din Craiova, care ulterior a ieşit de pe partea carosabilă.

P.STEFAN a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând concentraţia de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, pe numele doljeanului fiind întocmit dosar de cercetare penală.