În noaptea de 26/27.10.2011, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutieri l-au depistat pe O.ȘTEFAN, 20 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Macedonski din municipiu, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
O.ȘTEFAN a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Aseară, la ora 19.30, un echipaj de siguranţă publică cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bucovăţ în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control trafic în comuna Podari, pe DE 79, a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat M.MARIAN, 51 de ani, din Poiana Mare, judeţul Dolj.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.



Aseară, în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăţ l-au depistat în trafic pe T.MARIAN, 36 de ani, din Perişor, judeţul Dolj în timp ce conducea, pe DE 79 în comuna Podari, un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova pentru recoltarea de probe biologice.