În dimineaţa zilei de ieri, ora 00.40, în localitatea Perişor, lucrătorii Posturilor de Poliţie Perişor şi Radovan, aflându-se în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic pe C.GEORGICĂ, 36 de ani, din localitatea Perişor conducând un autoturism deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipiului Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 09.00, în localitatea Desa, poliţiştii din comună în timp ce efectuau serviciul de supraveghere trafic rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat P. MIHAI, 25 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis conducere.

La ora 10.30, lucrătorii Postului de Poliţie Caraula l-au depistat în trafic pe C. AUREL, 29 de ani, din localitate care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cele trei cauze au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 Republicate.