Ieri, la ora 1630, poliţiştii doljeni aflaţi în executarea serviciului în comuna Valea Stanciului, pe D.J. 561 B, l-au depistat în trafic pe F.COSTINEL, 21 de ani, din comuna Măceşu de Jos în timp ce conducea un autoturism având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.
*
La data de 01.08.2011, în jurul orei 15.00, lucrători din cadrul Poliţiei Dăbuleni aflaţi în zona târgului de pepeni l-au depistat în trafic pe U.ROMEO, 26 de ani, din comuna Amărăştii de Jos în timp ce conducea o autoutilitară având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
*
Aseară, în jurul orei 2100, în comuna Sadova, lucrători ai Poliţiei Bechet l-au depistat în trafic pe L.PETRISOR, 22 de ani, din localitate în timp ce conducea o motocicletă care nu era înmatriculată în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
*
În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, efective din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe C.FLORIN, de 19 ani, din Craiova în timp ce conducea pe str. M. Sorescu un autoturism fără a poseda permis de conducere.
*
*
În toate cauzele poliţiştii doljeni au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R., în sarcina lui F.COSTINEL şi U.ROMEO fiind reţinută infracţiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, iar în sarcina lui L.PETRISOR şi C.FLORIN a fost reţinută infracţiunea de conducere fără permis.
*