În seara zilei de vineri, 07.10.2011, în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului au fost dirijaţi pe strada Ştefan Berceanu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că C.CONSTANTIN, 43 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan Berceanu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două autoturisme care se aflau staţionate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest acesta a indicat o valoare de 0,64Mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



La data de 07.10.2011, în jurul orei 20.00, lucrători ai Secţiei 11 Politie Rurala Bechet aflaţi în executarea serviciului l-au depistat, în localitatea Sadova, pe C.CRISTIAN, 27 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Pe numele doljeanului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.



Aseară, la ora 18.30, în comuna Valea Staniului, pe D.J. 561 B, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea l-au depistat în trafic pe L.MIHĂIŢĂ, 22 ani, din localitate în timp ce conducea un motociclu cu capacitatea cilindrică de 598 cm3, fără ca acesta să fie înmatriculat pentru a circula pe drumurile publice şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul
neînmatriculat.



În jurul orei 2300, în Filiaşi, pe strada Morii, agenţi din cadrul Poliţiei Filiaşi şi elevi ai Şcolii de Agenţi de poliţie Vasile Lascăr aflaţi în stagiul de practică, l-au depistat în trafic pe B.ALEXANDRU, 18 ani, din comuna Argetoaia, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.



În noaptea de 08/09.10.2011, în jurul orei 02.45, în comuna Ciupercenii Noi, pe D.J. 553 A Calafat-Ciupercenii Noi, lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare aflându-se în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe G.GIORGICĂ, 28 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere
pentru nici o categorie de autovehicule.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.