Doua firme se bat pentru pasajul subteran


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Doua firme se bat pentru pasajul subteran

    SC Tehnologica Radion Bucureşti şi SC Mitliv Craiova sunt umăr la umăr în competiţia pentru adjudecarea execuţiei pasajului subteran de sub bulevardul “Arieş”. Primarul Antonie Solomon spune că e gata să lucreze cu oricare dintre acestea, numai să termine investiţia până la sfârşitul acestui an.


    Potrivit primarului Antonie Solomon, SC Tehnologica Radion Bucureşti şi SC Mitliv Craiova sunt cele două firme care au rămas în cărţi pentru execuţia pasajului subteran de sub bulevardul Arieş. “Au fost patru societăţi, dar au mai rămas acestea două, iar dintre ele va rămâne numai una. În două săptămâni ar trebui să ştim cu care dintre acestea vom lucra, cu Tehnologica Radion sau cu Mitliv Craiova. Din câte ştiu, ultima nu a venit singură, ci a venit într-o combinaţie cu o firmă străină. Deci în câteva săptămâni vom şti sigur pe cine ne vom baza, dacă, bineînţeles, nu o să fie depuse cumva contestaţii, aşa cum se obişnuieşte pe la noi”, a declarat, ieri, edilul-şef din Bănie.

    Delta şi SCT Bucureşti au fost descalificate

    Contestaţiile ar putea veni din partea societăţilor Delta ACM ’93 Bucureşti sau SCT Bucureşti, care au depus oferte şi pentru această lucrare, dar care au fost descalificate. “Delta şi SCT Bucureşti au venit şi ele cu ofertele lor, dar sunt excluse în acest moment. De ce? Nici eu nu ştiu, de fapt nici nu e treaba mea. Există o comisie de licitaţie care se ocupă de aceste lucruri şi probabil că a avut motive întemeiate să le descalifice. Deci nu vreau să comentez acest aspect”, a mai spus Solomon. Delta ACM ’93 are la activ contractul pentru Parcul Tineretului şi deszăpezirea pentru o perioadă de patru ani. SCT Bucureşti şi-a adjudecat, în asociere cu Erpia Craiova, execuţie a pasajului suprateran de pe Calea Bucureşti.



    Antonie Solomon
    O investiţie de 16 milioane de euro

    Execuţia tunelului rutier de sub strada Arieş a fost scoasă la licitaţie, în SEAP, în septembrie 2011. Potrivit autorităţilor, până la mijlocul lunii octombrie, când s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor, s-au înscris patru firme de construcţii, acestea fiind cele menţionate anterior. Câştigătoarea acestei licitaţii ar urma să încaseze, de la Primăria Craiova, nu mai puţin de 66,2 milioane de lei, echivalentul sumei de 16 milioane de euro. Suma este cu 6 milioane de euro mai mult decât se prevăzuse anterior întrucât, la sfârşitul lui 2011, autorităţile locale au mărit valoarea, asta la sugestia proiectanţilor care au sugerat o lărgire a rampei de acces dinspre Calea Bucureşti.

    Pasajul va fi disponibil numai pentru accesul rutier

    Pasajul pe care primarul ar vrea să-l termine până la sfârşitul acestui an va avea o lungime de 405 metri, va începe de la intersecţia străzii Arieş cu Calea Bucureşti (zona Universitate), va traversa intersecţia străzii Arieş cu strada Unirii (zona Luxor), intersecţia străzii Arieş cu strada Eugeniu Carada (zona Casa Studenţilor) şi va ieşi la intersecţia străzii Arieş cu Împăratul Traian. Potrivit proiectului tehnic, pasajul subteran va fi accesibil doar maşinilor. Proiectanţii au prevăzut doar o porţiune îngustă de trotuare pentru personalul care va asigura întreţinerea în zonă. Pasajul va avea două benzi de circulaţie pe fiecare sens de mers şi va iluminat artificial. Pentru a nu fi afectată fundaţia bisericii Sfântul Nicolae, vor fi demolate şi două imobile din vecinătate.



  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Sigur o sa castige SC Tehnologica...din nou!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned CRAlOVA's Avatar CRAlOVA va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-03-2009
    Varsta
    43
    Sex
    F
    Mesaje
    203
    Mesaje bazar
    839
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    73
    Puncte CF
    7.5

    cine a scris articolul asta ???

    " va începe de la intersecţia străzii Arieş cu Calea Bucureşti (zona Universitate), va traversa intersecţia străzii Arieş cu strada Unirii (zona Luxor), intersecţia străzii Arieş cu strada Eugeniu Carada (zona Casa Studenţilor) şi va ieşi la intersecţia străzii Arieş cu Împăratul Traian. "

    1. Strada Aries NU se intersecteaza cu Unirii (sunt aproximativ paralele)
    2. nu are cum sa traverseze Aries cu Carada, si sa iese pe Aries cu Siloz .... in cel mai bun caz invers.

  4. #4
    Junior alina100 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    02-01-2012
    Varsta
    43
    Sex
    F
    Mesaje
    68
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    1.0

    parcarea mut ldorita

    domnule primar parcarea care vorbeati tot mereu nimic nu se aude promisiuni
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: