EcoBoost va fi fabricat la Ford Craiova


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    EcoBoost va fi fabricat la Ford Craiova

    Ford a început să producă în serie la uzina din Koln cel mai mai mic motor pe benzină al constructorului auto, EcoBoost de 1 litru, propulsor care va fi fabricat şi la Craiova din prima parte a anului viitor, a anunţat miercuri compania.

    Motorul va echipa în primă fază versiunea europeană a modelului Ford Focus, urmat la scurt timp de B-Max şi C-Max. Propulsorul va fi fabricat şi la uzina Ford de la Craiova începând cu prima parte a anului viitor, producţia anuală urmând să ajungă la 350.000 de unităţi în următorii ani. EcoBoost de 1 litru este cel mai mic propulsor Ford pe benzină. "Blocul motor al unităţii EcoBoost, deşi de dimensiuni reduse, furnizează până la 125 cai putere şi o valoare maximă a cuplului de 170Nm, ceea ce îi conferă cel mai ridicat nivel de putere întâlnit până în prezent la un motor de serie Ford", se arată într-un comunicat al Ford Europa.

    Primul model echipat cu noul motor, Ford Focus, va avea un consum de carburant de 5 litri la suta de kilometri şi emisii de dioxid de carbon de 109 grame pe kilometri, în versiunea cea mai puternică de motorizare, de 125 cai putere.

    Sursa: lupamea.ro

  2. #2
    Senior Member rob3rt_sanki's Avatar rob3rt_sanki are ceva special... rob3rt_sanki are ceva special...
    Data de inscriere
    12-12-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    935
    Mesaje bazar
    2454
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    111
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    oare cat de fiabile vor fi aceste motoare suprasolicitate?....sa scoti 125 de cai din 1000cmc e ceva..


    l.e: EcoBoost is a family of turbocharged and direct injected six-cylinder and four-cylinder gasoline engines produced by the Ford Motor Company.

    Adica ford produce un motor asemanator tsi'ului celor de la VAG...sunt curios care din ele va avea viata mai lunga
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: