Elena Udrea, primita la Slatina cu colinde si brad de Craciun


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Elena Udrea, primita la Slatina cu colinde si brad de Craciun

    Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost prezentă, vineri, la Slatina ea semnând contractele de finanţare pentru trei proiecte de reabilitare a unor zone din municipiul oltean.

    Alături de primarul Slatinei, Darius Vâlcov şi de directorul ADR Oltenia, Marilena Bogheanu, Elena Udrea a semnat, la Casa Căsătoriilor, trei noi contracte de finanţare în valoare totală de peste 5,57 milioane de euro. Cele trei proiecte vizează reabilitarea spaţiilor verzi, aleilor şi mobilierului urban din zonele străzilor Unirii-Libertăţii-Crişan, cartierului Progresul şi din zona Spitalului Judeţean.

    Ulterior, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a vizitat Liceul cu Program Sportiv a cărui reabilitare a fost finalizată. Aici, Elena Udrea a fost primită cu colinde, a fost invitată să-i ajute pe elevi să împodobească bradul de Crăciun dar a fost solicitată şi pentru autografe şi fotografii.

    Elena Udrea a declarat la sfârşitul vizitei sale că n-ar mai vrea să plece de la Slatina datorită căldurii cu care a fost primită de micuţii de la LPS.

    Amănunte în ediţia de luni a cotidianului Gazeta Nouă şi pe gazetanoua.ro!
    Elena Udrea, primita la Slatina cu colinde si brad de Craciun Fisiere atasate Screen shot 2011-12-16 at 6.24.25 PM.jpg   Screen shot 2011-12-16 at 6.24.35 PM.jpg   Screen shot 2011-12-16 at 6.24.19 PM.jpg   Screen shot 2011-12-16 at 6.24.11 PM.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: