Şase interlopi din Craiova, printre care se află şi cunoscutul Enryco Constantinescu, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile după ce aceştia au provocat săptămâna trecută un scandal într-un local din centrul oraşului.

Surse judiciare au declarat, marţi, pentru AGERPRES, că Marin Pruiu, Enryco Constantinescu, Paul Ciovică, Marian Surdu, Dragoş Leontinescu şi Valentin Ancuţa sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice după ce s-au luat la bătaie într-un bar din centrul Craiovei.

Poliţişti IPJ Dolj şi Poliţiei Municipiului Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22 decembrie, într-un bar din centrul Craiovei a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

În baza cercetărilor efectuate şi a propunerii de arestare preventivă a procurorilor, Judecătoria Craiova a emis, vineri, 23 decembrie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru trei din cei şase interlopi – Marian Surdu, Dragoş Leontinescu şi Valentin Ancuţa. Pentru că ceilalţi trei nu s-au prezentat iniţial în faţa instanţei, Judecătoria Craiova a disjuns cauza.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova, judecătorul Tiberiu Hartmann, a declarat pentru AGERPRES că instanţa pe care o reprezintă a emis, marţi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile şi pentru Marin Pruiu, Enryco Constantinescu şi Paul Ciovică.

Potrivit sursei citate, Enryco Constantinescu şi Paul Ciovică s-au prezentat, marţi, în faţa instanţei, iar pe numele lui Marin Pruiu a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

‘Judecătoria Craiova a admis, marţi, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor trei persoane. Două dintre acestea s-au prezentat în faţa instanţei, iar pe numele celei de-a treia a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă’, a declarat judecătorul Tiberiu Hartmann.

Hotărârea Judecătoriei Craiova poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Dolj.

Enryco Constantinescu, unul din capii lumii interlope din Craiova, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri intens mediatizate. AGERPRES



Sursa: http://dolj.radicalonline.info