Epopeea Polivalentei: arhitectul, obosit


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Epopeea Polivalentei: arhitectul, obosit

    Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, s-a arătat total dezamăgit de modul cum se desfăşoară lucrările la Sala Polivalentă din Craiova. Vina, conform declaraţiilor pe care le-a făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, se pare că aparţine constructorilor, dar şi arhitectului, care “a obosit”.

    18 ani de când a ars Polivalenta

    Cu toate acestea, edilul-şef dă asigurări că inaugurarea clădirii rămâne tot pe 15 martie 2012, aşa cum şi constructorii au ţinut să precizeze în urmă cu aproximativ o lună. “Sunt nemulţumit de ce se întâmplă la Sala Polivalentă. La intrarea principală au apărut nişte «apendice». Intrarea spectatorilor este protejată prin nişte ţevi de metal destul de groase, iar iluminatul artistic al clădirii nu este cel pe care mi l-aş fi dorit eu. Nu ştiu ce se întâmplă cu arhitectul, care e de la Vâlcea, şi am înţeles că ar fi devenit şi arhitectul Primăriei din Râmnicu Vâlcea, iar între timp poate a obosit. Această construcţie împlineşte 18 ani, adică la anul face 18 ani de când a luat foc şi s-a început reconstrucţia ei. Cred că nu era cea mai ingenioasă soluţie cea la care s-au pretat dânşii”, a spus Solomon. Mai mult, edilul-şef al Băniei susţine că Sala Polivalentă nu va avea căldură, aşa cum se stabilise iniţial, pentru a se trece la lucrările de interior.

    Fără căldură în interior
    “S-a discutat în presă că va fi căldură în Sala Polivalentă pe 15 decembrie. Eu vă spun că nu va fi căldură ca să poată trece la lucrările de montare a parchetului, a scaunelor, pentru că în momentul de faţă nu există acel punct de transformare. CEZ a întârziat lucrările, deşi am avut promisiuni că, până pe 15 decembrie, va fi amplasat undeva în lateralul Sălii Polivalente. Montarea parchetului durează două luni şi gândiţi-vă că deja au intrat în criză de timp. Pe 15 martie, anul viitor, aşa cum am promis craiovenilor, vom inaugura Sala Polivalentă”, a declarat Antonie Solomon. Singura lucrare despre care primarul municipiului Craiova este mulţumit cum se desfăşoară rămâne Centrul Multifuncţional din Târgul Romaneşti, unde, conform spuselor edilului-şef, “totul merge bine” şi vor începe lucrările la cupolă. Despre pasajul suprateran, Antonie Solomon a spus că de pe data de 20 decembrie a. c. se va închide şantierul şi se vor relua lucrările după 10 ianuarie 2012, pentru că vor pleca muncitorii la familiile lor, să îşi petreacă sărbătorile.

    Pasajul subteran, executat în jumătate de an?

    Tot în cadrul conferinţei de presă de ieri, Solomon a vorbit şi despre pasajul subteran, acolo unde se licitează, se evaluează de două - trei săptămâni şi va mai dura. “Nu aş vrea să înceapă lucrările după ce se termină pasajul suprateran. Vă fac o mărturisire şi să vedeţi că mă ţin de cuvânt. Dacă se stabileşte câştigătorul la licitaţie la sfârşitul lunii ianuarie, pasajul va fi gata până în alegeri. Deci nu va dura un an şi jumătate, se va face în doar şase sau şapte luni. Nu mai facem circul ăsta, ca la cel suprateran, că în trei luni abia am reuşit să facem trei cămine să ieşim din groapă. Şi aici s-a întârziat aiurea, dar apoi a venit SCT-ul cu ingineri, meseriaşi, specialişti în poduri. După trei luni i-a adus de la Ciochiuţa, când a văzut că au început să curgă înjurăturile pe bandă rulantă. Nu trebuie tratată aşa Craiova, e capitala Olteniei. Nu trebuie să ne ia nimeni de fraieri”, a afirmat edilul-şef al Băniei, Antonie Solomon.


    Sursa: editie.ro
    Epopeea Polivalentei: arhitectul, obosit Fisiere atasate Screen shot 2011-12-11 at 11.02.25 PM.jpg  

  2. #2
    Senior Member Laurentiu2307's Avatar Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-11-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    840
    Mesaje bazar
    130
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    869
    Puncte CF
    22.5
    Usergroups:
    se liciteaza, se liciteaza, inca nu s-au inteles la spagi
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Daca va mai fi afectata de orice imtemperie, ne luam adio de la "Polivalenta"
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: