​La data de 15.11.2011, în jurul orei 05.15, pe DJ 606 A, P.MIHAI, 23 de ani, din comuna Brădeşti, *judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism marca, din direcţia Braloştiţa către Filiaşi, pe *fondul vitezei a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă si s-a răsturnat în partea stângă a carosabilului.

​Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a *lui I.MARIAN, 29 de ani, din Filiaşi, pasager în dreapta fată a autoturismului.
Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*
• *
*
În aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, în Craiova, pe strada N. Romanescu, P.GHEORGHE, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea un moped, neînregistrat, pe fonul neîndemânării în conducere nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul, condus de A.DORU, 42 de ani, care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rănirea gravă a lui P.GHEORGHE şi rănirea uşoară a lui M.F., de 16 ani, din Băileşti, pasager pe moped.

Lui P.GHEORGHE i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînregistrat şi vătămare corporală din culpă.
*
• *
*
*