FILIASI un oras mort


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    FILIASI un oras mort

    Intamplator in acest weekend am petrecut cateva ore in orasul Filiasi.Cu stupoare am observat ca desi suntem in anul 2012,acest mic oras de provincie arata mai rau ca unele din comunele din vecinatatea sa.Spun asta pentru ca strazile din acest oras arata deplorabil.Daca nu ai masina de teren,in maxim un an o alta masina intra in RK.Sunt insa si strazi si fara piatra cubica sau asfalt,pe care in momentul in care ploua devin impracticabile(ex.Macului).Nu vreau sa fiu subiectiv.Am mers pe strada unde locuieste primarul actual,ing.Nicolae Stancioi.Stupoare.Strada Tuodor Vladimirescu arata jalnic,ca dupa razboi.Santuri care traverseaza strada,gropi,etc.Am mers pe alte strazi cum sunt Mihai Eminescu,13 Septembrie,Morii,Stadionului,24 Ianuarie.Aceeasi situatie deplorabila.Santuri,gropi,canale fara capace,caini vagabonzi,etc.

    Oalta problema a Filiasiului este canalizarea,care in Filiasi nu exista decat in proportie de 30 % dinsuprafata.
    Iluminatul public este si acesta deficitar.La ora 6:00, cand afara este inca intuneric se sting luminile,se face asa zisa economie.Filiasiul moare.Daca ai nesansa sa treci prin anumite zone ale orasului,dar si in zona garii CFR,principala poarta de intrare in oras,te mananca cainii vagabonzi.
    Toate acestea au dus orasul Filiasi in anul 2012,un an electoral atata la nivel local cat si la nivel national,undeva in anii ’80.
    In urma celor aratate stau si ma gandesc,daca in ultimii 16 ani s-a facut ceva pentru cetatenii acestui oras de catre cei trei primari care s-au perindat in fruntea obstii,adica Ion Dumbrava,Antonie Ciocioc,dar si actualul edil,ing.Nicolae Stancioi,aflat la al II-lea mandat.
    Tot eu imi raspund.Nu s-a facut nimic vizibil,decat mici modificari si renovari pe la spital,scoli si gradinite.
    Analizand afirmatiile mele,imi vine in cap o alta intrebare.

    “-Cum acesti oameni mai au tupeul si curajul sa afirme ca mai vor odata la primarie?”
    Raspunsul nu l-am gasit.Insa am avut o surpriza placuta pentru mine cand mergeam pe stazile din Filiasi.Am intalnit un bun prieten din copilarie cu care pierdusem legatura,deoarece a mostenit o casa aici si a avut proasta inpiratie sa se mute aici in orasul mort,fara industrie,pentrua fi mai aproape de serviciu.

    El mi-a povestit ce se intampla oarecum aici.Ca a sprijinit candidatura in al II-lea mandat al actualului primar,cu toate ca acesta nu facuse nimic nici in primul mandat.L-am intrebat “de ce?”
    Raspunsul sau a fost unul vag,insa am dedus,ca:
    1.Filiasi este un oras care are nevoie de un primar care sa aiba o imaginecat de cat ingrijita,pentru ca este un fel de ambasador,care vinde imaginea orasului,Mi-a zis ca Ion Dumbrava are uni caine latos neingrijit si ca asa ar urma sa fie catalogat si orasul.

    2.Filiasi are nevoie de un primar cult si nu de unul de care nu stie de unde se alimenteza orasul cu apa.
    Analizand afirmatiile prietenului meu, am ajuns la concluzia ca avea dreptate,ca primarii Ion Dumbrava,Antonie Ciocoic si Nicolae Stancioi trebuiau sa vanda cat mai bine imaginea orasului,lucru insa neintamplat,deoarecce toti cei care au vrut sa investeasca aici au plecat asa cum au venit.

    Prietenul meu spunea ca orasul Filiasi are nevoie de un primar tanar,cu viziune,cu idei,cu capaciate de munca,nu de balene esuate,care au omorat Filiasiul.

    Am avut o tresarire de moment.Am intrebat “Exista asa ceva?”
    Am primit un raspuns raspicat si concret “DA”exista.La momentul oportun sper sa il intalnesc pe acest tanar pentru ca asa am promis prietenului meu. Si am un sfat pentru locuitorii acestu mic oras :FILISENI TREZITI-VA !!!”,orasul vostru arata jalnic,din toate punctele de vedere.Este un oras mort.


    Sursa: editorialul.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Un Mall lipseste, pentru a intregi peisajul
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: