Financiar. Cristian Cioaca vrea sa incaseze polita de asigurare a Elodiei


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Financiar. Cristian Cioaca vrea sa incaseze polita de asigurare a Elodiei

    Au trecut patru ani de la moartea Elodiei, dar surprizele legate de acest caz se ţin lanţ. Potrivit avocatei Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă vrea să încaseze poliţa de asigurare a soţiei.

    Se pare că Cristian Cioacă s-a interesat încă de săptămâna trecută cum poate intra în posesia poliţei de asigurare a soţiei, avocata familiei Ghinescu fiind informată de această situaţie chiar de reprezentanţii firmei de asigurări. Cristian Cioacă încă din anul 2008 s-a interesat de modul cum poate să intre în posesia poliţei de asigurare a Elodiei Ghinescu. La acel moment eu am formulat o cerere către firma de asigurări aducând la cunoştinţă că Cioacă este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor a Elodiei Ghinescu, iar în acest caz dumnealui nu are legal dreptul să încaseze poliţa de asigurare, a declarat avocata Crina Radu, citată de Realitatea.net.

    Elodia Ghinescu a fost văzută ultima dată în viaţă pe data de 30 august 2007. Ultima persoană care a văzut-o pe avocată este chiar soţul acesteia, Cristian Cioacă. Misterioasa dispariţie a Elodiei Ghinescu a mobilizat sute de poliţişti şi jandarmi, aceştia fiind nevoiţi să scotocească luni la rând pădurile din Braşov şi Argeş. Fără niciun rezultat, însă. Elodia nu a fost găsită nici până în ziua de astăzi. În tot acest timp, principalul suspect pentru moartea avocatei a fost chiar soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă.

    *************

  2. #2
    Junior lucian88's Avatar lucian88 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-07-2010
    Locaţie
    Behind you..
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    0.5
    Cat o valora oare polita de asigurare?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de lucian88 Vezi mesajele
    Cat o valora oare polita de asigurare?
    cateva sute de milioane de lei vechi
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: