Flagrant furt din societate comerciala


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Flagrant furt din societate comerciala



    Aseară, în jurul orei 1930, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.M.J. Craiova aflat în serviciul de patrulare în cartierul 1 Mai, pe strada Victor Gomoiu i-a depistat pe M.U., 15 ani, M.M., 12ani, M.M., 11ani şi A.I., 8 ani, toţi din Craiova care transportau cu un cărucior 4 acumulatori.

    Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că aceştia au sustras cei patru acumulatori din incinta unui punct de transformare nr. 475 din Cartierul 1 Mai în care au pătruns prin efracţie.

    Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

  2. #2
    Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,685
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pacat in 5 zile vor fi din nou pe strada nu au ce le face ii trimit parintii pt ca stiu ca scapa se intampla peste tot pacat de oras sincer sa fiu cred ca la noi e sg oras din romania unde militianu are taria in unele cazuri sa intoarca spatele
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: