Florin Costea se considera vinovat pentru rezultatul cu Steaua


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Florin Costea se considera vinovat pentru rezultatul cu Steaua

    La primul meci oficial ca titular, după teribila accidentare suferită în urmă cu aproape un an, Florin Costea, a avut în prima repriză două ocazii mari de a marca în poarta lui Tătăruşanu.

    La fel ca şi fratele său mai mic, Florin consideră că Ştiinţa a fost la toate capitolele peste adversara sa, numai că mingea nu a vrut să intre în poartă. Costea se gândeşte deja la meciul cu Brăneşti, pe care îl consideră foarte important.

    “Steaua a avut o ocazie şi a câştigat meciul, eu am avut două ocaăzi uriaş,dar din păcate nu am înscris. Eu cred că am fost la toate capitolele peste ei. Nu avem ce să facem, mergem înainte, am jucat bine, nu am putut însă să câştigăm meciul. Am şi eu vină pentru acest rezultat. Am pierdut acest meci cu Steaua, dar deja ne gândim la următorul meci, cel cu Brăneşti, care este foarte important pentru noi. Este prea devreme să vorbim de retrogradare. Peste cinci, şase etape vom vedea ce va fi, unde vom fi „ a declarat Florin Costea

    This text will be replaced


    Sursa: editie.ro
    Last edited by Moderator; 28-02-2011 at 18:51.

  2. #2
    Fan Stiinta johnny2103's Avatar johnny2103 este un nesuferit
    Data de inscriere
    08-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    159
    Mesaje bazar
    221
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -95
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    NIMENI LA MECI !

    STIINTA SUNTEM NOI !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: