Florin Malaelea - managerul firmei Pro-Solution TM in vizita la CCI DOLJ


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Florin Malaelea - managerul firmei Pro-Solution TM in vizita la CCI DOLJ

    Contacte de afaceri româno-canadiene
    prin intermediul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj

    Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj a primit în cursul zilei de astăzi vizita domnului Florin Mălăelea – managerul firmei Pro-Solution TM şi preşedintele Asociaţiei Oamenilor de afaceri români din Montreal-Quebec. Obiectivele întâlnirii de lucru au fost trei la număr, respectiv identificarea de potenţiali furnizori români de confecţii metalice sudate, promovarea intenţiei de colaborare cu specialişti în proiecte tehnice şi expunerea interesului comunităţii de business din Canada în dezvoltarea relaţiilor comerciale cu întreprinzătorii români.

    Punctual, partea canadiană este interesată în special de iniţierea şi dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu societăţi din regiunea Oltenia, în special din municipiul Craiova, cu activitate în domeniul confecţiilor metalice. Produsele care ar urma să facă obiectul tranzacţiilor peste ocean sunt componentele metalice pentru echipamente de filtrare a aerului, utilizate în cadrul mecanismelor de generare a curentului electric pentru platforme marine, pentru reţele de gaz şi petrol. Oaspetele din Quebec a menţionat în acest sens faptul că beneficiarii bunurilor „made in Romania” au un potenţial remarcabil în privinţa volumului de lucru, astfel că posibilii furnizori români trebuie să aibă capacitatea de a se adapta la comenzi foarte mari.

    De cealaltă parte, specialiştii în proiecte tehnice trebuie să ştie că termenii propunerii includ, printre altele, utilizarea tehnologiei 3D.
    Întrevederea de astăzi a constituit un prim contact între părţi, discuţiile de la această dată urmând să fie succedate de un dialog interorganizaţional ulterior atât în privinţa propunerilor de parteneriat menţionate, cât şi referitor la alte domenii de activitate în care societăţile din cele două regiuni îşi vor manifesta dorinţa de cooperare.
    Florin Malaelea - managerul firmei Pro-Solution TM in vizita la CCI DOLJ Fisiere atasate cf2.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: