Fost director de penitenciar, trimis in judecata prentru prejudicierea mai multor banci


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Fost director de penitenciar, trimis in judecata prentru prejudicierea mai multor banci

    Un fost director al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin şi un agent au fost trimişi în judecată, alături de alte patru persoane, după ce au prejudiciat mai multe bănci cu peste 900.000 lei, 45.000 euro şi 24.000 franci elveţieni, prin completarea în fals a unor adeverinţe de salariat.

    Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au finalizat cercetările într-un dosar penal care viza un grup de şase persoane, între care şi un fost director adjunct al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin şi un agent al aceleiaşi instituţii.

    Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2004-decembrie 2008, Cornelia Cotărţă, în calitate de agent de penitenciar, a întocmit în fals mai mute adeverinţe în care a menţionat “în mod nereal” că inculpaţii Ana Cotărţă, Marius Cotărţă, Erji Logofătu şi Victor Negru sunt angajaţi ai penitenciarului.
    Cei cinci au fost ajutaţi de inculpatul Sever Săma, director adjunct al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, care a semnat unele adeverinţe la rubrica “director general”.

    “Inculpaţii Cotărţă Ana, Cotărţă Marius, Logofătu Erji şi Negru Victor au solicitat şi obţinut în baza acestor înscrisuri false, mai multe credite bancare pe care ulterior nu le-au restituit”, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

    Prejudiciul evaluat de anchetatori se ridică la suma de 925.401lei, 45.700 euro şi 24.000 franci elveţieni. “În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor învinuiţilor”, mai spun anchetaorii.

    Cei şase, cercetaţi pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată uz de fals în formă continuată, complicitate la înşelăciune şi fals intelectual în formă continuată, au fost trimişi în judecată, dosarul ajungând la Curtea de Apel Craiova.

    Sursa: *************

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    La puscarie!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    E bine ca e familiarizat cu locul !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: