Francezii rad iar de noi, pe tema repatrierii conationalilor


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Francezii rad iar de noi, pe tema repatrierii conationalilor

    Articolele referitoare la satira din emisiunea tv „Les Guignols de l’Info”, de la Canal Plus, pe tema militarilor din Afganistan, nu reflectă mesajul autorilor, deoarece aceştia nu criticau militarii români, ci acţiunile constante ale ministrului francez de Interne, Claude Gueant, de a îndeplini cota de persoane îndepărtate din Franţa, consideră MAE. „Ştiu că vă referiţi la satira «Militari în Afganistan». Materialul de presă nu redă cu acurateţe mesajul iniţial al satirei, care nu viza militarii români din Afganistan, ci, dimpotrivă, acţiunile constante ale ministrului francez de Interne de a îndeplini cota stabilită de persoane îndepărtate de pe teritoriul francez. În scenetă nu se parodiază naţiunea română şi/sau cetăţenii români, ci, dimpotrivă, planurile şi acţiunile oficialului francez”, a explicat purtător de cuvânt al MAE, Doris Mircea.

    Ofensiva ministrului francez de Interne, Claude Gueant, împotriva imigranţilor ilegali din Franţa, este satirizată în emisiunea „Les Guignols de l’Info”, de la Canal Plus, sub forma expulzării, împreună cu compatrioţii lor, a doi militari, unul român şi celălalt din Niger, decedaţi în Afganistan. Nicolas Sarkozy le aduce un omagiu soldaţilor francezi morţi în Afganistan, anunţă crainicul-marionetă al emisiunii: „Caporal Popescu şi combatantul Djabira, voi care aţi părăsit România şi Nigerul natale pentru a servi ţara noastră sub gloriosul stindard al Legiunii străine, Franţa vă este etern recunoscătoare”, afirmă preşedintele francez, în timp ce sunt prezentate imagini cu sicriele celor doi luptători, după care îi dă cuvântul ministrului francez de Interne, Claude Gueant. „Pentru a încheia această ceremonie, aş vrea să mă adresez şi eu curajoşilor noştri eroi şi să îi asigur că se vor îndrepta spre locul de veci înconjuraţi de ai lor. Caporalul Popescu, împreună cu alţi 24 de romi, în cursa Paris-Bucureşti, de la ora 14.30”, afimă ministrul francez de Interne, în timp ce sicriul soldatului român este aşezat la bordul unei ambulanţe. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul cetăţeanului din Niger, însoţit de alte 57 de persoane „de culoare”. „Iertaţi-mi emoţia, dar, odată cu această plecare, numărul străinilor expulzaţi din Franţa în acest an depăşeşte pragul simbolic de 20.000. Această cifră ne dă speranţa că vom atinge obiectivul nostru istoric, de 30.000 de persoane conduse la frontieră. Trăiască Republica, trăiască Franţa şi zbor plăcut”, afirmă el, în timp ce ambulanţele care îi transportă părăsesc zona în acordurile imnului naţional al Franţei.

    cvlpress.ro

  2. #2
    Member trezeguet's Avatar trezeguet reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    129
    Mesaje bazar
    331
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    12.5
    macar de se gasea un stat calumea gen germania , anglia sa zica lucrurile astea mai ziceam ! da vorbesc o tara in care negrii depasesc procentul albilor cu mult , si cu o criminalitate mai mare ca a Romaniei! Au 2 jucatori albi in nationala si ne fac pe noi tigani! Poate le fac compatriotii nostri priceputi in ale informaticii iar vreo surpriza placuta !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    M-am saturat de ironiile astora, de prost gust!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: