Personalități importante vor participa la Gala de Caritate organizată de Asociatia Vasiliada


Asociația Vasiliada, organizație aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, va organiza, pe 3 decembrie a.c., Gala de Caritate “Vasiliada”. Asociația va reuni aproximativ 100 de donatori, care vor avea posibilitatea de a licita picturi si sculpturi realizate chiar în timpul Galei de către copii cu deficiențe de auz și vorbire.
Evenimentul va fi un concept nou de responsabilitate socială pentru Oltenia, prin intermediul căruia Asociația Vasiliada își propune să atingă două obiective:
• Promovarea și cultivarea sentimentului de responsabilitate socială în sectorul de afaceri din Oltenia;
• · Atragerea de fonduri pentru construirea a două centre rezidențiale pentru copil și mamă, aflați în dificultate.
Gala de Caritate “Vasiliada” va reuni, la Craiova, într-un frumos gest filantropic, numeroase personalități precum: Excelența Sa Emma Nicholson - Baroneasa de Winterbourne, Dr. Raed Arafat - Fondatorul SMURD România, soprana Felicia Filip, jurnalistul Emil Hurezeanu.
“Anul acesta, Asociația Vasiliada a împlinit 10 ani de activitate filantropică în beneficiul persoanelor aflate în dificultate, din sudul României. Iar această aniversare va fi marcată, în cadrul Galei, prin prezența a 10 personalități, care vor întări alături de noi mesajul de implicare și responsabilitate socială pe care dorim să-l adresăm comunității din Oltenia”, a declarat Pr. Adrian Stănulică, Președintele Asociației Vasiliada.
De asemenea, în cadrul Galei, Asociația Vasiliada va decerna trei premii de excelență, care vor fi acordate instituțiilor alături de care organizația a dezvoltat, în cei 10 ani de activitate, parteneriate de succes.