Geoana: PSD-ul este casa mea


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Geoana: PSD-ul este casa mea

    Acesta a mai spus că în acest moment, are “prieteni mai buni” decât atunci când era preşedinte al PSD. “Nu există nici un fel de posibilitate, nici de excludere şi nici de construirea unui nou partid. PSD –ul este casa mea, este casa noastră, fiecare am pus câte o cărămidă, câte un termopan, câte o bucată de zugrăveală în această construcţie şi eu sunt construit ca un om temeinic. Este locul în care muncim cu toţii, indiferent de poziţia pe care o avem. Eu cred că asta este mai degrabă o speculaţie pe care presa o rostogoleşte”, a declarat Mircea Geoană.

    Senatorul de Dolj a mai spus că nu crede că săptămâna viitoare se va lua în calcul excluderea sa din partid deoarece principala preocupare a partidului ar trebui să fie moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. “Sunt absolut convins că săptămâna viitoare va fi marcată de moţiunea de cenzură. Asta ne mai trebuie acum, să dăm şi alte subiecte.

    Duşmanul este în interior şi nu în exterior. Eu sunt absolut relaxat, sunt cine sunt, sunt mândru de ceea ce am construit, sunt mândru de prieteniile mele, nu mă dezic de prietenii mei, dar în acest moment chiar trebuie să îndreptăm artileria către adversarul din afara partidului.

    Dacă adversarul este în interior facem jocul adversarului nostru politic şi cred că nu este un moment în care PDL-ul să sfâşie, în care regimul actual este în prăbuşire liberă, în care oamenii îi dispreţuiesc şi îi urăsc noi să dăm motive de discuţii în interiorul partidului. Sper că cei care au experienţă şi înţelepciune să înţeleagă acest lucru, eu cred că mă număr printre cei cu experienţă şi înţelepciune în partid”, a mai spus Geoană. Întrebat de ziarişti dacă prietenii din partid s-au dezis de el, Geoană a spus că “aşa este în viaţă”.

    “Aşa este în tenis şi aşa este în viaţă. Aşa este când treci prin momente mai delicate în viaţă dar ai şi două avantaje: unul că devii mai dur, te întăreşi şi doi că îşi dispar iluziile. Eu cred că acum sunt cu unii mai prieten ca atunci când eram preşedinte la PSD şi eram prieten cu toată lumea, am avut şi eu dezamăgirile mele dar nu am purtat niciun fel de resentiment împotriva celor care nu au votat cu mine la Congresul din 2005 aşa cum nu am niciun resentiment pentru cei care au votat împotriva mea la Congresul din 2010.

    Trebuie să ai înţelepciunea că, atunci când eşti într-un partid mare, când te afli într-o competiţie politică, în clipa în care câştigi sau pierzi, trebuie să rămâi un om vertical, un om demn şi asta îm propun să rămân în continuare”, a mai spus Geoană.

    Întrebat dacă a fost dezamăgit de fostul său şef de campanie pentru alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, senatorul Geoană a declarat: “Într-adevăr am fost apropiaţi, pe unii chiar i-am făcut miniştri cu mâna mea”. Preşedintele Senatului Mircea Geoană s-a aflat vineri în judeţul Dolj unde a participat la mai multe campanii umanitare. Împreună cu două fundaţii, acesta i-a vizitat pe cei 23 de copii aflaţi în plasament la Centrul “Prichindel” şi a donat cărţi pentru două biblioteci din comunele Bratovoeşti şi Mârşani.

    Sursa: lupamea.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    ..a iesit din CARTI,e clar!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: