Germania sustine in prezent aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen - ministru bulgar


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Germania sustine in prezent aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen - ministru bulgar

    În prezent numai Franţa mai cere amânarea sa, a declarat ministrul bulgar de interne Ţvetan Ţvetanov.

    "Poziţia Germaniei în prezent este diferită de cea prezentată în scrisoarea franco-germană din decembrie 2010", a spus Ţvetan Ţvetanov, citat de postul naţional bulgar de radio.

    Franţa şi Germania, cărora li s-au alăturat ulterior Finlanda şi Olanda, şi-au exprimat în repetate rânduri opoziţia fermă faţă de aderarea României şi Bulgariei la Schengen în martie 2010, afirmând că cele două ţări au în continuare probleme cu justiţia şi aplicarea legii.

    Potrivit lui Ţvetanov, Finlanda şi Olanda sunt mai înclinate să urmeze poziţia actuală a Germaniei, decât pe cea a Franţei. El a subliniat că Franţa nu are argumente clare faţă de includerea în curând a Bulgariei în Schengen, cu excepţia faptului că vrea să o lege de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV).

    Potrivit preşedinţiei ungare a UE, România este pregătită să adere la Schengen, dar nu poate, pentru că Bulgaria nu este încă în acelaşi stadiu. "România a finalizat pregătirile tehnice cerute pentru toate zonele de evaluare ale acquis-ului Schengen", a spus Ungaria, într-o declaraţie publicată după ce miniştrii de interne UE au discutat chestiunea la Bruxelles.

    Însă Bulgaria "a încheiat toate capitolele, cu excepţia unuia", urmând ca o nouă misiune de experţi UE să verifice la sfârşitul lunii martie dacă deficienţele rămase în gestionarea graniţelor au fost rezolvate.

    Nu s-a făcut niciun anunţ legat de un nou calendar pentru aderare, cu toate că octombrie este vehiculat, pentru că atunci va avea loc următoare schimbare a orarului aeropoturilor, ceea ce va oferi o şansă de armonizare între cursele Bulgariei şi României cu cele din Schengen.


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Culmea este ca se opune tocmai un popor latin, in timp ce nemtii ne tin partea...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater tajka's Avatar tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,614
    Mesaje bazar
    324
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    2737
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    deşi aş avea o mare plăcere să nu le mai văd faţa vameşilor bulgari când merg în grecia în concedii, nu cred că voi avea parte vara asta de satisfacţii de acest gen. probabil, vom fi acceptaţi la finalul anului, pentru că ne împing ceilalţi de la spate, dar nu merităm din 3 motive:
    1. uriaşa corupţie din vămi - chiar dacă o să cadă câteva ture cai şi pioni, vor veni alţi fomişti ... hai să fim serioşi, nu există voinţă politică să se renunţe la o asemenea vacă de muls, decât de ochii europenilor
    2. oricât de egalitarişti ne-am da, cerşetoria, hoţiile, ţigănia făcute de conaţionalii noştri pe acolo, nu ne fac să părem demni de clubul select al europenilor din vest.
    3. intrarea noastră în schengen, ar aduce ucraina şi republica moldova mult mai aproape de europa, lucru de nedorit prin capitalele colegilor din ue
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: