Aproximativ 70 de trenuri au fost oprite in garile de pe raza Regionalei Craiova din cauza grevei de avertisment. Timp de doua ore, in intervalul 7.00-9.00 feroviarii au oprit trenurile in semn de protest, dupa ce negocierile, de marti, cu privire la contractile colective, au esuat.

49 de trenuri care trebuia sa circule in raza Regionalei Craiova nu au circulat astazi timp de doua ore. La greva de avertisment au
participat salariatii de la CFR Infrastructura si CFR Calatori. „Este o masura luata la nivel national. Noi nu mai avem contracte colective de munca de la 1 februarie. Am urmat toti pasii legali, ieri a fost ultima etapa de negociere, terminata fara niciun ezultat“, a declarat Cristi Catilă, vicepresedinte al Federatiei Nationale Feroviare Miscare- Comercial. Potrivit acestuia, greva enerala va urma peste minimum 5 zile de la cea de avertisment, declansata pentru doua ore in aceasta dimineata. Calatorii au asteptat doua ore in gara din Craiova. Trenurile s-au pus in miscare la ora 9.00, cand a expirat termenul pentru greva de avertisment.