GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT DESCTRUCTURAT


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT DESCTRUCTURAT

    La data de 30.03.2011, în continuarea cercetărilor ce se efectuează într-un dosar penal poliţişti din cadrul B.C.C.O. Craiova – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat o acţiune pe linia combaterii infracţiunilor la regimul instrumentelor de plată electronică.

    Astfel, în aeroporturile Băneasa şi Henri Coandă, din Bucureşti, s-a efectuat o acţiune de prindere doi membri ai unui grup infracţional organizat intenţionau, care intenţionau să iasă din România, cu destinaţia Bruxelles, având asupra lor dispozitive destinate fraudării terminalelor bancare şi mijloacelor de plată electronică. Cu această ocazie au fost depistaţii: S. C. I şi O. F. L.
    În urma controlului corporal şi al bagajelor acestora, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea cercetărilor, mai multe dispozitive destinate activităţilor de skimming, componente ale acestora şi instrumente utilizate la confecţionarea unor astfel de dispozitive, un laptop şi patru telefoane mobile.

    Din probatoriul existent s-a stabilit faptul că suspecţii, împreună cu C. D. A., şi N. A. s-au constituit într-un grup infracţional organizat, desfăşurând activităţi de tip skimming pe teritoriul mai multor state europene (Olanda, Germania, Italia şi Franţa).
    În noaptea de 30-31.03.2011, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova – S.C.C.I. au oprit în trafic în municipiul Craiova un autoturism, la volanul căruia a fost identificat T. M. A. Cu ocazia percheziţiei autoturismului, au fost descoperite şi ridicate dispozitive pentru copierea cardurilor bancare şi părţi componente.

    Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit faptul că acesta a sprijinit activitatea grupului infracţional organizat, iar în data de 30.03.2011 l-a condus la aeroportul Henri Coandă pe S. C. I..

    Ieri, magistraţii Tribunalului Dolj au emis pe numele lui S.C.I., O.F.L. şi T.M.A. mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, iar referitor la inculpaţii C. D. A. şi N. A., instanţa a disjuns cauza, cererea de arestare preventivă a cestora urmând a fi judecată la o dată ulterioară.

    În sarcina celor cinci învinuiţi, a fost reţinută comiterea infracţiunilor de: constituire a unui grup infracţional organizat şi confecţionarea ori deţinerea de echipamente hardware/software, în scopul falsificării instrumentelor de plată electronică.



    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
    GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT DESCTRUCTURAT Fisiere atasate bscap0054.jpg   CAM_0181.jpg   CAM_0191.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: