Tânărul fundaş al Ştiinţei Costinel Gugu speră ca în acest retur să aibă şansa de a bifa prima partidă oficială pentru Universitatea Craiova. Gugu este impresionat de noua achiziţie a alb-albaştrilor, Marco Zoro, spunând că va avea multe de învăţat de la acesta.

„Aştept să debutez la prima echipă în acest retur, dar rămâne de văzut ce va fi, cel mai bun va juca. Plecarea lui Găman a lăsat un loc liber şi îmi doresc să profit de acest lucru. Găman a debutat la Craiova sub comanda lui Napoli, sper să urmez şi eu acelaşi drum. Mai am însă mult de muncă până a ajunge căpitan. Probabil voi ajunge să mai joc la echipa a doua în acest retur, voi merge fără probleme dacă va fi nevoie. M-am antrenat alături de Zoro, este un jucător foarte bun, mai are doar nevoie de ceva timp să se adapteze, este numai de câteva zile aici. Avem de învăţat unul de la altul, eu mai multe, învăţ meserie, el învaţă româna”, a declarat Gugu.

«Va fi greu, dar avem echipă bună»

Costinel Gugu nu se sperie de primul adversar din Liga I în 2011, Steaua Bucureşti, stoperul în vârstă de 18 ani considerând că fiecare meci va fi la fel de dificil. “Nu contează cu cine vom începe campionatul, important este să ne facem jocul nostru, indiferent de adversar. Va fi un retur greu, dar nu cred că ne vom lupta pentru evitarea retrogradării. Avem o echipă bună, atmosfera din lot este una de asemenea bună, nu sunt probleme. Sunt importante şi rezultatele din meciurile amicale, mai ales pentru moral, însă cele care contează sunt doar meciurile oficiale, din campionat”, a spus Costinel Gugu.

This text will be replaced


Sursa: editie.ro