Guvernul a taiat subventia pentru caldura


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Guvernul a taiat subventia pentru caldura

    Familiile unde venitul pe membru de familie este mai mare de 786 de lei vor plăti facturi mai mari în această iarnă. Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanţa privind eliminarea subvenţiei pentru încălzire, actul normativ fiind discutat marţi de Executiv.

    Vor fi acordate ajutoare de la stat doar pentru familiile cu venituri reduse. De exemplu, acolo unde venitul pe membru de familie este mai mic de 155 de lei, factura la încălzire va fi compensată de către stat în proporţie de 90%. În situaţia în care venitul pe membru de familie este de 785 de lei, factura va fi compensată în proproţie de 5%.

    Cei care au în locuinţă bunuri care le-ar putea aduce bani în plus, cum ar fi drujbe, copiatoare sau sisteme audio ce pot fi închiriate, autoturism sau blănuri şi bijuterii scumpe, riscă să nu primească ajutor de la stat.

    Ce nu ar trebui să aveţi în bătătură dacă vreţi bani de căldură de la stat

    Plafonul pentru ajutoarele de încălzire a crescut, dar bunurile de strictă necesitate îi scot pe românii defavorizaţi de pe lista celor ajutaţi de stat.

    Amplificatoarele audio, camerele video sau copiatoarele le-ar putea pune beţe în roate celor care vor ajutor de la stat. Astfel de aparate se află pe lista stabilită de Ministerul Muncii cu bunuri care nu sunt de strictă necesitate.

    Dacă vorbim despre mijloace de transport atunci ar fi bine să nu aveţi autoturisme, autoutilitare sau microbuze dacă speraţi la ajutor din partea statului. Scuterele, motocicletele sau motoretele vă scot şi ele de pe lista celor ajutaţi cu bani de la buget.

    Un alt criteriu sunt animale pe care românii le au în bătătură. Astfel, cei care au mai mult de trei bovine, cinci porcine sau 100 de păsări vor trebui să se descurce singuri cu facturile la încălzire.

    Luxul nu dă bine la dosar dacă te duci să întinzi mâna la stat. Blănurile scumpe, bijuteriile din metale preţioase ori tablourile şi obiectele de artă valoroase sunt şi ele pe lista bunurilor care nu sunt de strictă necesitate. Iahturile nu reprezintă o problemă. Asta, desigur, dacă sunt mai vechi de 10 ani.

    Sunt exact aceleaşi liste care s-au aplicat şi în 2010. Listele de anul trecut au diminuat numărul solicitanţilor cu circa 100.000, a declarat, la Realitatea TV, ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu.

    *************

  2. #2
    De-al casei CatalinVW's Avatar CatalinVW va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-11-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    342
    Mesaje bazar
    560
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    93
    Puncte CF
    17.5
    ce dobitocenie , vorbesc de iahturi de 10 ani dar masina daca are si ea tot 10 ani desi e Mercedes care este problema ??
    Sa ii ....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    ce capitol urmeaza?

  4. #4
    Newcomer alex_vs_robert's Avatar alex_vs_robert reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    50
    Mesaje bazar
    128
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    15.0
    Usergroups:
    si pe aia care au masina inmatriculata in bulgaria cum ii depisteaza ? halal lege! ajutorul la incalzire se ia cu o punga de cafea si 2 ciocolate !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: