In luna lui august, Craiova recicleaza!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    In luna lui august, Craiova recicleaza!

    În perioada 2-31 august, AIESEC Craiova va amplasa în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova , un cort de colectare a deşeurilor reciclabile. Această acţiune face parte din programul « Learn to Change the Future 2011”, cel mai mare proiect al organizaţiei nonguvernamentale AIESEC Craiova, ce dezbate tema ecologiei şi care anul acesta oferă celor 260 de elevi craioveni participanţi oportunitatea de a-şi dezvolta spiritul civic şi simţul responsabilităţii sociale alături de 15 stagiari străini.

    Implicarea partenerilor principali, Grupul CEZ în România şi BCR, sprijinul Primăriei şi Consiliului Municipal Local Craiova, al Casei de Cultură a Studenților, precum şi cel al APM Dolj, Fundaţiei AER sau RECON S.A. Craiova oferă tinerilor voluntari susţinerea în ceea ce priveşte încurajarea unei atitudini proactive şi a unui comportament sustenabil. Cortul de reciclare va fi amplasat zilnic în centrul oraşului, în intervalul orar 09:00-11:00; 17:00-19:00.

    Încă din anul 2004, când proiectul a debutat pentru prima dată, locuitorii Craiovei au dovedit faptul că le păsa de oraşul în care trăiesc şi că îşi doresc să se implice în menţinerea sănătăţii mediului înconjurător în care îşi desfăşoară activitatea zilnică. Ediţia din anul 2010 a proiectului Learn To Change The Future a fost un real succes, fiind adunate peste 1000 kg de hârtie şi 500 kg plastic. Anul acesta rezultatele vor fi şi mai spectaculoase, numărul de persoane implicate fiind mai mare.

    Proiectul beneficiază, totodată, şi de finanţare din partea Comisiei Europene, prin programul Tineret în Acţiune. Grija pentru mediul înconjurător şi acţiunile întreprinse în scopul protejării sale sunt atribute ce ar trebui să caracterizeze fiecare cetăţean respectabil în parte.

    AIESEC Craiova și suporterii acestui proiect îi îndeamnă, astfel, pe toţi cei cărora le păsa de oraşul Craiova şi care îşi doresc să facă un gest remarcabil, să îi încurajeze şi să li se alăture tinerilor voluntari, participând la acest program de ecologizare şi reciclare !

    Sursa: lupamea.ro

  2. #2
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Succesuri !

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu cred ca oameni vor fi reciptivi...adica nu ii vand ducandu-se cu sticlele si pungile de plastic sa le depoziteze in centru!

  5. #5
    Newcomer cla_badita a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    13-03-2007
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    47
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    0.0
    Bravo AIESEC Craiova!

  6. #6
    Member NickName's Avatar NickName a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Rovine
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    231
    Mesaje bazar
    520
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -7
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Subscriu in totalitate miscarii desfasurate de aceasta organizatie!
    Nu inteleg insa unele lucruri:

    1. Ce se va face cu deseurile (reciclabile) adunate?! Se vor arunca la groapa de gunoi?! Voi fi date reciclatorilor de hartie/plastic?!
    2. De ce nu apare niciun reciclator care sa se asocieze momentan campaniei si prin intermediul acestuia sa intelegem cu totii ce inseamna sa reciclam!

    3. Si alti tineri, voluntari, care se vor alatura campaniei vor fi remunerati (caci voluntariatul din punctul meu de vedere nu ar mai trebui sa fie gratis) la fel ca volunatrii AIESEC?

    off: Eu locuiesc de ceva vreme intr-o tara in care se recicleaza (nu stiu cum, ce si unde)! Stiu doar ca am 4 cosuri de gunoi: galben pt PET-uri/conserve/cutii aluminiu, ambalaje lapte, albastru pentru hartie si carton, maro pentru sticla si verde pentru sacii de gunoi menajer!!! Ideea este simpla! Daca beau 10 PET-uri de bere/suc, a doua zi voi cobora cu cele 10 (sau cate voi putea lua cu mine) sa le bag frumos in tomberon (se baga printr-o garura interesanta, ca sa nu vezi ce este inauntru... si pot fi deschise decat de cei care le colecteaza). La fel si cu sticla, numai ca acel "container" pt sticla este imens (are vreo 3 metri lungime x 1.5 metri latime x 2 metri inaltime). Ziare si cartoane deocamdata nu am "reciclat"... Iar sacii/pungile cu gunoi menajer sunt aruncate si ele in alte containere ...

    Asa ca spor la colectat!

    As veni cu o idee (buna zic eu) - sa existe in fiecare bloc o "pubela" pentru plastic/PET/doxe aluminiu care sa fie colectata regulatat de un reciclator. Ce as urmari:
    i) scaderea pretului/pres din partea Salubritate Craiova SRL
    ii) impiedicarea furturilor de "plastic" de catre cetateni fara ocupatie!
    obs: de ce ar trebui tinut cont: nu trebuie aruncat orice in acel container doarece mirosul (repet IN BLOC) ar deveni insuportabil.... (iar de bine de rau toata lumea va trece la un moment dat pe langa usa de la intrare de la parter!)
    http://img69.imageshack.us/img69/6087/basketball.gif
    YM: MrNickName25
    Cosmote (doar SMS): 0768.94.94.sv
    SFR (France): +33 761 21.75.30
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: