In memoriam Constantin Otet si Cristi Neamtu


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    In memoriam Constantin Otet si Cristi Neamtu

    Astăzi, preşedintele Universităţii Craiova, Aurică Ţicleanu şi vicepreşedintele Vlad Roşca au depus coronae şi au aprins lumânări la mormintele lui Constantin Oţet şi Cristi Neamţu, la împlinirea a 12 respectiv 9 ani de la dispariţia lor.

    Constantin Oţet
    Azi se împlinesc 12 ani de când Universitatea l-a pierdut pe unul dintre cei mai mari antrenori din istoria sa, Constantin Oţet. Originar din Mehedinţi, Oţet s-a retras de timpuriu de pe terenul de fotbal, în urma unui accident. La doar 23 de ani a devenit antrenor, iniţial la juniori, apoi la seniori. Ca antrenor, din 1963 şi până în 1998, a condus în şase rânduri echipa cea mai importantă din viaţa sa: Universitatea Craiova. Un titlu, două Cupe ale României şi o performanţă istorică în Cupa UEFA (semifinala cu Benfica, în 1983) sunt marile performanţe ale Ştiinţei, de care se leagă numele lui Constantin Oţet. Pe 19 februarie 1999, regretatul antrenor a fost răpus de o boală cruntă, el fiind înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Post-mortem, regretatului Tică Oţet i s-au acordat titlurile de antrenor emerit şi de cetăţean de onoare al Craiovei.

    Cristi Neamţu
    Nouă ani au trecut de când o mare speranţă a fotbalului craiovean, Cristi Neamţu, a decedat în timpul unui cantonament efectuat de Ştiinţa la Larnaca, în Cipru, la data de 20 februarie 2002, ora 12, din cauza unui tragic accident. În timpul antrenamentului de pe 14
    februarie 2002, Cristi Neamţu s-a ciocnit, într-un duel la minge, cu Marius Şuleap, intrând imediat în comă profundă. A fost transportat de urgenţă la un spital din Nicosia, unde a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi hemoragie craniocerebrală.
    După şase zile de comă, doctorii ciprioţi au anunţat decesul fotbalistului. În semn de omagiu, peluza sud a stadionului “Ion Oblemenco”, poartă numele fostului portar. O delegaţie din partea clubului Universitatea Craiova se va deplasa sâmbătă la cimitirul Sineasca, pentru a depune o coroană de flori la mormântul lui Cristi Neamţu.

    This text will be replaced


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    Dzeu sa-i odihneasca in pace,Respect pentru Ticleanu!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: