Incep sa apara semnele toamnei. De marti, vremea se racoreste


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Incep sa apara semnele toamnei. De marti, vremea se racoreste

    Săptămâna începe cu temperaturi ridicate. Chiar dacă mercurul termometrelor va coborî uşor comparativ cu valorile de săptămâna trecută, temperaturile se vor menţine, totuşi, mai ridicate decât norma pentru mijlocul lunii septembrie.

    Pentru ziua de luni meteorologii promit tot vreme de vară, cu maxime între 22 şi 32 de grade la nivelul întregii ţări. Norii vor fi puţini spre sud-vestul ţării, în special seara şi în cursul nopţii, singura zonă în care e posibil să dea şi câte o aversă de ploaie cu fulgere şi tunete.Vântul însă începe să anunţe o schimbare. Va atinge la rafală şi 70-80 de km pe oră în special în Banat şi la munte.

    Marţi încep să apară semne de toamnă. Vremea se răcoreşte, aşa că vor fi maxime între 20 şi nu mai mult de 28 de grade, iar norii se adună peste Banat şi Oltenia, ca şi peste sudul Munteniei şi al Dobrogei, unde sunt aşteptate ploi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice şi la munte.

    În sudul şi sud-estul ţării, mai ales pe parcursul zilei, miercuri vor fi înnorări, pe arii restrânse ploi slabe şi unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, dar dimineaţa şi noaptea în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

    Joi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime în general între 5 şi 15 grade.

    *************

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Super...de cand asteptam!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: