Ai un telefon mobil vechi pe care ţi-ai dori să îl schimbi? Nimic mai simplu! A fost lansată o companie de buy-back prin intermediul căreia utilizatorii pot primi cupoane valorice pentru telefoanele mobile vechi. Pentru a fi eligibile în programul de buy-back, telefoanele mobile trebuie să fie în stare de funcţionare, să includă bateria, să aibă tastatura completă şi ecranul fără crăpături.

Pentru fiecare terminal vechi este oferit câte un singur cupon valoric de reducere, care vor putea fi utilizate doar pentru achiziţia de produse postpaid şi prepaid (pachete cu telefon şi modem). Clientul va putea folosi doar pe loc aceste cupoane electronice, care nu sunt transmisibile, iar valoarea lor, în cazul achiziţiei de produse fără abonament, accesorii şi altele, va fi stabilită în funcţie de modelul telefonului.

Consumatorul poate folosi maxim trei cupoane valorice pentru achiziţia unui produs/serviciu şi poate efectua maxim două astfel de tranzacţii pe lună în cazul achiziţiei de abonamente de servicii de voce şi date, fie ca ofertă de retenţie, fie ca nou abonat. În cazul unei achiziţii simple de produs (telefon mobil, accesoriu, modem, laptop), utilizatorul poate utiliza până la opt cupoane valorice pentru o singură tranzacţie, respectiv poate efectua maxim două achiziţii într-o lună. Numărul maxim de cupoane valorice ce poate fi utilizat de un consumator în cadrul programului de buy-back este 22 lunar, respectând condiţiile enunţate anterior.

Utilizatorii care deţin telefoane mobile uzate sunt aşteptaţi în cele aproximativ 270 de magazine Cosmote, Germanos şi Zapp.

Sursa: www.*************