Infracţiune circulaţie – conducere fără permis
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 11.00, lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, iar după aproximativ 2 km s-a reuşit blocarea în trafic a vehiculului.
Astfel, poliţiştii l-au identificat pe conducător auto ca fiind S.COSTEL, 29 de ani, din Filiaşi, iar din cercetări rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195 /2002.

Infracţiune circulaţie – conducere fără permis
Ieri, la ora 07.15, agenţi de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Băileşti aflându-se în serviciul de supraveghere, îndrumare şi controlul al traficului pe DJ 561 D, în comuna Rastu Vechi l-au depistat pe D.DANIEL, 23 de ani, din comuna Piscu Vechi în timp ce conducea un autocamion fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autocamionul este proprietatea lui V.GHEORGHE, 61 de ani, din aceeaşi localitate care cu ştiinţă i-a încredinţat lui D.DANIEL autocamionul pentru a fi condus pe drumurile publice
Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile O.U.G.195/2002 R.