Dosar penal - infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice
În noaptea de 21/22.07.2011, în jurul orei 01.15, un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 1 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada A.I. Cuza din municipiul Craiova, a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat R.MIHAI, 28 de ani, din localitate.
Din verificările efectuate de poliţiştii craioveni a rezultat faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

Infracţiune circulaţie – conducere fără permis
În data de 21.07.2011, la ora 04:00, lucrători ai Postului de Poliţie Coţofenii din Dos aflat în executarea atribuţiilor de serviciu în localitate l-a depistat pe R.DANIEL, 23 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis în acest sens.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui R.DANIEL sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ