Aseară, în jurul orei 21.45, lucrători din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe B-dul Decebal a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate trei autoturisme.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că M.IONEL, 29 de ani, din Craiova al cărui autoturism a fost implicat în eveniment avea o concentraţie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Craioveanului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale conform OUG195/2002R.



Infracţiune circulaţie – conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 04.00, lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni l-au depistat pe M.MARIN, 43 de ani, din comuna Teasc în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând recoltarea probelor biologice.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Republicate.


Infracţiune circulaţie – conducere fără permis

În noaptea de 29/30.08.2011, la ora 01.30, lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni l-au depistat, pe DJ 604 în comuna Castranova, pe B.CONSTANTIN, 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.



Infracţiune circulaţie – conducere auto neînmatriculat

În dimineaţa zilei de ieri, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 5 şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflat în executarea serviciului de patrulare l-a depistat pe M.SORIN, 44 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.


Dosar penal - infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Ieri, în jurul orei 12.30, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi şi Poliţia oraş Bechet aflaţi în executarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat în trafic pe V.CRISTIAN, de 18 ani, din comuna Daneţi, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit celui în cauză dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.