Infracţiune circulaţie – conducere auto neînmatriculat
În noaptea de 12/13.03.2011, în jurul orei 01.45, în comuna Cerăt poliţişti din cadrul Poliţiei Segarcea l-au depistat în trafic pe M.MARINEL, 37 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având expirată perioada de valabilitate provizorie din luna ianuarie a.c.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

Infracţiune circulaţie – conducere fără permis
În noaptea de 12/13.03.2011, la ora 00.115, în comuna Giurgiţa, sat Curmătura, lucrători ai postului de poliţie de localitate aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe M.BĂDICĂ, 33 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În sarcina conducătorului auto s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Infracţiune circulaţie – conducere sub influenţa băuturilor alcoolice
V.CRISTIAN, 24 de ani, din Calafat a fost depistat în noaptea de 12/13.03.2011, în jurul orei 03.30, de poliţişti din cadrul Formaţiunii O.P. Urban Calafat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Infracţiune circulaţie – conducere auto neînmatriculat
Aseară, lucrători ai Posturilor de Poliţie Cîrcea şi Coşoveni în timp ce efectuau serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat Ş.LEONARD, 28 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta avea autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului expirată.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ