Serviciul Rutier - infracţiune circulaţie

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 07.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe G.STEFAN, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism.
Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare pe care le avea montate erau atribuite unui alt autoturism.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Infracţiune circulaţie – conducere auto neînmatriculat

În data de 08.02.2011, la ora 16.30, lucrători ai Poliţiei Dăbuleni l-au depistat în trafic pe M.NARCIS, 25 de ani, din oraşul Dăbuleni, în timp ce conducea, pe strada Unirii din localitate, un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Accident de circulaţie uşor

Aseară, în jurul orei 23.00, la intersecţia străzilor Alexandru Macedonski, Fraţii Buzeşti şi strada Caracal din municipiu, în timp ce C.FLORIN, de 19 ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt în timp ce conducea un autoturism nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus de P.CHRYSANTHOS, 34 de ani, din Craiova, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi a ALEXANDREI S, 22 ani, din Craiova, IULIEI C., 19 ani din Slatina şi a lui F.GEORGE, 21 de ani, din Craiova.
Fiind testaţi cu aparatul etilotest a rezultat faptul că C.FLORIN nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar celuilalt conducător auto i-a rezultat o alcoolemie de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

Infracţiune circulaţie - 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat

În data de 08.02.2011, în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce se aflau în executarea serviciului au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat O.SORIN, 30 de ani, din Craiova, judeţul Dolj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Nr.1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale conform OUG 195/2002.

Infracţiune circulaţie

În data de 08.02.2011, în jurul orei 11.00, un echipaj de siguranţă publică a Secţiei 4 Poliţie l-a depistat în trafic pe B.MARIAN, 25 de ani, din comuna Murgaşi, judeţul Dolj.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că cel în cauză are dreptul de a conduce suspendat. Lui B.MARIAN i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

[B]Infracţiune circulaţie[/B
]
Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în timp ce conducea un autovehicul a lovit un autoturism ce se afla staţionat în parcarea blocului, după care a părăsit locului accidentului.
Un echipaj de siguranţă publică la scurt timp a identificat în trafic autoturismul în cauză, la volan fiind identificat O.SORIN, 30 de ani, din Craiova. Întrucât acesta emana miros de alcool a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002


BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ