În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 10.45, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie și elevi din cadrul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina cu prilejul executării serviciului de patrulare, pe strada Toporași din Craiova, l-a depistat pe B.NICOLAE, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.
Lui B.NICOLAE i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de conducere a unui autoturism neînamtriculat pe drumurile publice.



Ieri, în jurul orei 19.30, lucrători ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa aflaţi în serviciul de patrulare, în localitatea Caraula, l-au depistat în trafic pe B.VIOREL, 44de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis ce conducere.



Aseară, la ora 23.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe S.VASILE, 24 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brestei din municipiu, având o concentraţie de 0,60mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.