Infractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Infractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice

    Aseară, în jurul orei 20.00, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 2 Breasta în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, la intrarea în comuna Breasta, l-au depistat în trafic pe R.CONSTANTIN, 44 de ani, din comuna Coţofenii din Dos în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

    În aceeaşi seară, la ora 1940, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 5 Pieleşti l-au depistat pe G.AUREL, 53 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul nr. 1 Craiova pentru recoltarea de probe biologice.
    În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  2. #2
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Felicitari politiei romane. Dau dovada de extrem de multa perspicacitate in munca pe care o fac. AU prins pe unu beat si pe unu fara permis.. E strada plina..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: