În data de 07.08.2011, în jurul orei 04.15, în Calafat lucrători din cadrul Formaţiunilor Ordine Publică şi Rutieră aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe T.CONSTANTIN, 23 de ani, din comuna Seaca de Cîmp, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, în jurul orei 14.45, pe DN 55, în comuna Gighera, poliţiştii rutieri aflaţi în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe Z.NICOLAE, 23 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 08.45, un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 2 Poliţie a oprit pentru control un autoturism, care se deplasa pe strada Râului, la volan fiind identificat M.CĂTĂLIN, 24 de ani, din comuna Teasc.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată, autoturismul nefiind înmatriculat în circulaţie.

Pe numele celor trei conducători auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Republicate.