În ultimele 24 de ore, în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost constatate trei abateri de natură penală, privind încălcări ale legislaţiei rutiere. În toate cauzele poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

La data de 27.10.20011, ora 16.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe N.GABRIEL, 34 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe str. Nicolae Iorga, deşi avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

•

Aseară, la ora 21.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţia 3 Poliţie Rurală Bucovăţ aflată în serviciul de patrulare l-a depistat pe S.TUDOREL, 42 de ani, din Vela, jud. Dolj în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui S.TUDOREL i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

•

În data de 27.10.20011, ora 17.20, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție şi jandarmi ai GJMb Craiova l-au depistat pe T.GABRIEL, din Craiova în timp ce conducea, pe str. A.I.Cuza, un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.